Този сайт използва бисквитки.

За по-подробна информация относно "бисквитките", които използваме, моля, проверете нашата Политика за поверителност

Приемане на текущите настройки
Меню
Кошница

Лют пипер

Cayenne Peppers - Капсаицин активната съставка на лютите чушки

Лют червен пипер е една от най-добрите естествени билки за отслабване. Червен лют пипер е доказано ефективен за ускоряване на метаболизма и съответно изгаряте повече калории. Ако ядете половин чаена лъжичка лют червен пипер, може да увеличите количеството на калории, които тялото ви изгаря. Това ускоряване на метаболизма и горене на калории е в продължение на четири часа, след приема на cayenne. Капсаицинът в лютия червен пипер има свойства, повишаващи метаболизма, спомага за увеличаване на топлината, която тялото ви произвежда, което ви кара да изгаряте повече калории на ден. Това се постига чрез процес, наречен термогенеза, предизвикана от диета, която причинява повишаване на метаболизма ви.

капсацин лют червен пипер за отслабване


Капсаицин е основната активна съставка в лют червен пипер

Прием на лют червен пипер може да увеличи скоростта на метаболизма с 25%. Когато ядете пикантен пипер като лют червен пипер, той повишава температурата на тялото ви. Когато температурата на тялото ви се покачва, тялото ви се опитва да възстанови баланса и това ускорява обмяната и горенето на калории. Капсаицин е основната активна съставка в лют червен пипер. Тази термогенна съставка освен че помага за отслабване има и редица ползи, увеличава притока на кръв, половото влечение, поддържа здравословно кръвно налягане и подобрява храносмилането. За всички е ясно,че не всеки може да приема и се храни с Лют червен пипер всеки ден по няколко пъти, ето защо има лесен и удобен начин да направите този прием на капсули cayenne. Капсулите с Лют червен пипер ще направят приема лесен и ще имате всички ползи налице.

Cayenne NOW Foods Cayenne NOW Foods
Топ Марка -5 %
Производител: Now Foods Модел: 049
Горещият и пикантен вкус на лют червен пипер се дължи предимно на компонент, известен като капсаицин. Съвременните научни изследвания показват, че консумацията на Cayenne може да помогне за подкрепа на сърдечно-съдовите заболявания и може също така да стимулира здравословна функция на храносмилателн..
21,00лв. 22,00лв.
Показани са от 1 до 1 от 1 резултата (1 страници)