Меню
Кошница

Глюкоманан

Какво представлява Глюкоманан? 


Глюкомананът е естествено водоразтворимо диетично влакно от корен на растението коняк. Той се използва от векове.  Konjac Glucomannan притежава изключителна способност да абсорбира вода и да образува желатиново вещество.

Глюкомананът ви помага да отслабнете по естествен път. Той потиска апетита и ефективно изгаря мазнините. Глюкомананът абсорбира толкова вода, колкото може и образува гел в стомаха, което от своя страна намалява абсорбцията на въглехидрати и холестерол. Така че, има усещане за пълнота (ситост), без да имате газове или подуване.

глюкоманан хранителна добавка за отслабване


Известно е, че дейкства като "метлата на червата", защото е добър източник на диетични фибри, които помагат за почистването на храносмилателния тракт и червата, кара ви да се чувстват по-леки и по-здрави и енергични.


Защо да приемате Глюкоманан? 


Освен споменатите ползи за здравето, глюкоманан също намалява холестерола в кръвта, като намалява абсорбцията на холестерола в червата. Предлагаме Ви висококачествен глюкоманан, екстракт от  Konjac, който също поддържа здравословни нива на кръвната захар.

Glucomannan Haya labs Glucomannan Haya labs
Ново -4 % Изчерпан
Производител: Haya labs Модел: 051
Glucomannan (Глюкоманан) е напълно естествена добавка от фибри, която създава чувство за ситост. Глюкоманан е водоразтворим източник на хранителни фибри, извлечен от корена на растението Конджак. Konjac Root е Съставено от 70% Глюкоманан, това растение се отглежда главно в Япония. Използва се от век..
24,00лв. 25,00лв.
Дан. основа: 24,00лв.
Swanson Glucomannan
Ново Топ Марка
Производител: Swanson Модел: 050
Глюкоманан се извлича от растителен корен на коняк и отдавна се използва в Япония, и в целия свят, за сгъстяване на сосове и повишаване на съдържанието на естествените влакна в ястия с юфка. Глюкоманан е 100% естествена хранителна добавка, популярна със своите ползи за здравето.Глюкоманан на капсули..
43,50лв.
Дан. основа: 43,50лв.
Глюкоманан за отслабване
Ново Топ цена -14 %
Производител: Bioherba Модел: 100
Глюкоманан капсули се използва за отслабване извлечен от Коняк корен. Източник на разтворими фибри. Glucomannan има положително действие на нивата на кръвната захар. Поддържа здравословни нивата на холестерол, което е важно за сърдечно-съдовата система. Глюкоманан Намалява  скоростта с коя..
19,00лв. 22,00лв.
Дан. основа: 19,00лв.
Показани са от 1 до 3 от 3 резултата (1 страници)