Ефективни добавки за отслабване от green-coffee.bg ! Безопасни средства за отслабване. Вземи промо код от Фейсбук страницата ни Фитнес и Здраве
Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега

Имате Ограничено време за тази офертаОтслабва ли се с Форслийн.

Дозировка на Форслийн и начин на прием

Форсколин (Coleus Forskohlii) е естествено срещащо се химическо съединение, което има редица ползи за организма.През последните години то набра широка популярност, заради потенциала си, като катализатор за отслабване и загуба на тегло и в същото време съхраняващ мускулната маса.Кой не иска да отслабва а в същото време да запази и дори да увеличи мускулната маса. Форсколин активира химични процеси в организма, който спомагат за отслабване, като едновременно с това ви дава енергия. ФорсЛийн подсилва щитовидната жлеза, това означава по-добър метаболизъм и повече изгорени калории през деня.

Форсколина активира,контролира и регулира ензим аденилат циклаза.Той е от основно значение за липидния метаболизъм и функциите на гликогена. Особено важен ензим, който стимулира производството на сАМР-цикличен аденозин монофосфат.Цикличен AMP-е тясно свързан с аденозин трифосфат (АТР), което е от значение за намаляване на кръвното налягане,предотвратява агрегацията на тромбоцитите,за здравето на белите дробове ....Но най-голямата и най-желаната полза от прием на Форсколин изглежда произтича от активиране на клетъчния аденилатциклаза, което има способността да стимулира хормоните, които активират механизмите за изгаряне на мазнините в тялото.

Колко форсколин съдържа Хранителната добавка ForsLean? - съдържа 10% Форсколин - стандартизиран и патентован екстракт от растението Колеус Форсколии. Три капсули ForsLean съдържат 750 мг екстракт от Колеус Форсколии (75 мг Форсколин)

Този продукт може да се комбинира успешно с л карнитин от https://l-carnitine.bg/

При диета за отслабване трябва да завишите приема на протеини от Fitnessdobavki.bg/. Дневните нужди са повишени, за да ускорите обмяната използвайте протеини за отслабване на най-ниски цени от fitnessdobavki.bg

Форсколин - Forskolin
Прием и дозировка ФорсЛийн прием: Вземете по Три капсули дневно които съдържат 750 мг екстракт от Колеус Форсколии (75 мг Форсколин)

Мнения и отзиви за добавката за отслабване

Забележка: не поставяйте линкове в коментарите, страницата се одобрява от модератор!
    Лош           Добър

Форслийн

  • Наличност В наличност
  • 22.00
  • 20.00лв.


Възможни вариантиЕтикети: Форсколин, Forskolin, Coleus forskohlii,