Меню
Кошница

Apple Pectin Haya Labs - 500mg

Apple Pectin Haya Labs - 500mg
Apple Pectin Haya Labs - 500mg
Ново
Apple Pectin Haya Labs - 500mg
Apple Pectin Haya Labs - 500mg

Ябълков пектин  се употребява, като естествено средство за нарушения в храносмилането. Тъй като ябълковия пектин е с високо съдържание на фибри, се използва, за да помогне за регулиране на изхождания. То може да помогне за намаляване на възпалението, свързани с диария, както и помощно средство при запек. Той се използва и за подпомагане на лечението на колит, болест на раздразненото черво, и други свързани с нарушения в храносмилането. Това е една от причините, поради които ще го намерите като съставка в Colon детоксикатор формула и други лекарства, насочени към лечение на заболявания на червата.

Ябълков пектин е източник на водно разтворими фибри, който имат гело-образуващ ефект, когато се смеси с вода. Като диетични фибри, ябълков пектин може да бъде полезно в подкрепа добро здравето на дебелото черво и се използва като ефективно средство за отслабване.

В допълнение към подпомагане на храносмилателната система, ябълков пектин също е доказано ефективен, за цялостното здраве на сърцето. При проучвания на ябълков пектин, е доказано, че може да помогне за по-ниски нива на кръвната захар, нива на общия холестерол и нива на триглицеридите. Той може да играе роля в контролирането на нивата на кръвната захар, както и за забавянето на усвояването на захари и мазнини.Ето защо е добре да добавите Apple Pectin при диети за отслабване.


Ябълков пектин - Apple Pectin
Прием и дозировкаApple Pectin Haya Препоръчителна дневна доза: Вземете 1 капсула дневно.
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Apple Pectin Haya Labs - 500mg
  • Наличност В наличност
  • Производител Haya labs
  • Модел: 063
Продадени: 3
Преглед на продукта: 6697
24.00лв.
С ДДС

Възможни варианти