Този сайт използва бисквитки.

За по-подробна информация относно "бисквитките", които използваме, моля, проверете нашата Политика за поверителност

Приемане на текущите настройки
Меню
Кошница

Nutrex

Производител: Nutrex Модел: 022
Lipo-6 е изключително популярна и ефективна формула за отслабване и изчистване на мазнините.Lipo-6 използва течни капсули за по-добро усвояване и бързи ефекти. Тази авангардна технология за доставяне на бързо-абсорбиращи съставки прави LIPO-6 чудесен избор, когато става въпрос за продукти за отслабв..
57,00лв. 80,00лв.
Производител: Nutrex Модел: 016
Lipo-6 Black е мощен термогенен фетбърнър, който е предназначен за активни мъже, които търсят нещо наистина силно за бърза загуба на тегло.Това не е обикновена добавка за отслабване, ако пиете фетбърнър за пръв път, това не е добър вариант за Вас.Определено ефективен и бързо действащ, но изисква сер..
67,00лв. 95,00лв.
Lipo-6 Black Hers Lipo-6 Black Hers
Топ Оферта -29 %
Производител: Nutrex Модел: 015
Ето това е тежката артилерия при термогенните фетбърнъри за жени. Nutrex Lipo-6 Black Hers е най-мощния женски фетбърнър за отслабване, предназначен за активните жени, които търсят ефективно средство за бърза загуба на тегло.Nutrex Lipo-6 Black Hers съдържа бленд от клинично тестван термогенен актив..
67,00лв. 95,00лв.
Производител: Nutrex Модел: 020
Lipo-6 black hers ultra concentrate е фет бърнър за жени, към който трябва да подходите с изключително внимание. Това е най-силниата и концентрирана добавка за отслабване от серията  LIPO-6. Формула предназначена за жени, които тренират сериозно и имат опит с прием на термогенни фетбърнъри. Тов..
68,00лв. 95,00лв.
Производител: Nutrex Модел: 021
Lipo-6 black ultra concentrate е фет бърнър за мъже, към който трябва да подходите с изключително внимание. Това е най-силния и концентриран фетбърнър - добавка за отслабване от серията LIPO-6 за мъже. Формула предназначена за активни мъже, които тренират сериозно и имат опит с прием на термогенни ф..
68,00лв. 95,00лв.
Nutrex Lipo 6 Stim Free Nutrex Lipo 6 Stim Free
Ново -26 %
Производител: Nutrex Модел: 122
Nutrex Lipo 6 Stim Free е изключително популярна и ефективна формула за отслабване и изчистване на мазнините без стимуланти и странични ефекти. Липо 6 без стимуланти използва течни капсули за по-добро усвояване и бързи ефекти. Тази авангардна технология за доставяне на бързо-абсорбиращи съставки пра..
59,00лв. 80,00лв.
Nutrex Lipo-6 Black Intense Ultra Concentrate
Ново -14 %
Производител: Nutrex Модел: 120
Вероятно сте запознати с LIPO-6 BLACK Ultra Concentrate. Ами, ние счупихме матрицата и бариерите и пускаме новия Nutrex Lipo-6 Black Intense Ultra Concentrate. Последната иновация за изгаряне на мазнините. Неговите ефекти са наистина горещи INTENSE! Те могат да се усетят за минути и са много дълготр..
77,00лв. 90,00лв.
Nutrex Lipo-6 Defining Gel
Ново -10 %
Производител: Nutrex Модел: 119
Nutrex е разработила идеалното оръжие, което ви позволява директно да атакувате упоритите мазнини в проблемните зони - корем, паласки, крака, дупе. Nutrex Lipo-6 Defining Gel доставя клинично доказани съставки на мастните области чрез използването на високо специализирана технология TopiSorb ™. Прос..
87,00лв. 97,00лв.
Nutrex Lipo-6 Dynamix
Ново -22 %
Производител: Nutrex Модел: 123
Какво е Nutrex Lipo-6 Dynamix и с какво е по-добърLIPO-6 DYNAMIX е уникална формула с която ще отслабнете по-бързо без изтощителни тренировки. LIPO-6 DYNAMIX използва синергична матрица от научно изследвани съединения. Включени са силна комбинация от съставки, за да стимулират метаболизма, да увелич..
70,00лв. 90,00лв.
Nutrex Lipo-6x Nutrex Lipo-6x
Ново -23 %
Производител: Nutrex Модел: 121
Nutrex Lipo-6x е нов и многофазен фет бърнър за загуба на мазнини. Продукта се завръща с нова технология и е по-добър от всякога! Тази напълно разкрита и патентована формула съдържа само най-чистите метаболитни стимулиращи и изгарящи мазнини съставки, достъпни днес. Със своята уникална технология за..
75,00лв. 97,00лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)