Този сайт използва бисквитки.

За по-подробна информация относно "бисквитките", които използваме, моля, проверете нашата Политика за поверителност

Приемане на текущите настройки
Меню
Кошница

Nutrex

Производител: Nutrex Модел: 022
Lipo-6 е изключително популярна и ефективна формула за отслабване и изчистване на мазнините.Lipo-6 използва течни капсули за по-добро усвояване и бързи ефекти. Тази авангардна технология за доставяне на бързо-абсорбиращи съставки прави LIPO-6 чудесен избор, когато става въпрос за продукти за отслабв..
57,00лв. 80,00лв.
Производител: Nutrex Модел: 016
Lipo-6 Black е мощен термогенен фетбърнър, който е предназначен за активни мъже, които търсят нещо наистина силно за бърза загуба на тегло.Това не е обикновена добавка за отслабване, ако пиете фетбърнър за пръв път, това не е добър вариант за Вас.Определено ефективен и бързо действащ, но изисква сер..
67,00лв. 95,00лв.
Lipo-6 Black Hers Lipo-6 Black Hers
Топ Оферта -29 %
Производител: Nutrex Модел: 015
Ето това е тежката артилерия при термогенните фетбърнъри за жени. Nutrex Lipo-6 Black Hers е най-мощния женски фетбърнър за отслабване, предназначен за активните жени, които търсят ефективно средство за бърза загуба на тегло.Nutrex Lipo-6 Black Hers съдържа бленд от клинично тестван термогенен актив..
67,00лв. 95,00лв.
Производител: Nutrex Модел: 020
Lipo-6 black hers ultra concentrate е фет бърнър за жени, към който трябва да подходите с изключително внимание. Това е най-силниата и концентрирана добавка за отслабване от серията  LIPO-6. Формула предназначена за жени, които тренират сериозно и имат опит с прием на термогенни фетбърнъри. Тов..
68,00лв. 95,00лв.
Производител: Nutrex Модел: 021
Lipo-6 black ultra concentrate е фет бърнър за мъже, към който трябва да подходите с изключително внимание. Това е най-силния и концентриран фетбърнър - добавка за отслабване от серията LIPO-6 за мъже. Формула предназначена за активни мъже, които тренират сериозно и имат опит с прием на термогенни ф..
68,00лв. 95,00лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)