Ефективни добавки за отслабване от green-coffee.bg ! Безопасни средства за отслабване. Вземи промо код от Фейсбук страницата ни Фитнес и Здраве
Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега

Имате Ограничено време за тази офертаОтслабва ли се с Cayenne NOW Foods.

Дозировка на Cayenne NOW Foods и начин на прием

Горещият и пикантен вкус на лют червен пипер се дължи предимно на компонент, известен като капсаицин. Съвременните научни изследвания показват, че консумацията на Cayenne може да помогне за подкрепа на сърдечно-съдовите заболявания и може също така да стимулира здравословна функция на храносмилателната система.Лют червен пипер Нау Фудс най-често се използва при диете за отслабване и за регулиране на телесното тегло. Кайен или по известен ,като Лют червен пипер съдържа специфичната съставка капсаицин, на която се дължи свойството да гори телесни мазнини по естествен начин.

Искате ли да поддържате по-здравословен начин състоянието на кръвоносната система? Търсите ли по естествен начин, да запазите вашето кръвно налягане под контрол? Не се колебайте, защото Now Foods има отговор на Вашите желания. В продължение на години лют червен пипер е бил използван заради неговите способности да регулира клетъчните дейности и прочиства артериите.Лют червен пипер подобрява цялостнаото състояние на кръвоносната система. Това в замяна ще ви помогне да понижите кръвно наляган ,което помага на сърцето да е в по-добро здраве.Така че, ако лют червен пипер може да направи всичко това, защо тогава да не го използвате. Ами лют червен пипер е доста лютив и не е лесно да се използва от всеки. Ето защо Now Foods направиха този забележителен пипер под формата на капсули, така всеки може да се възползва от ползите му.

Този продукт може да се комбинира успешно с л карнитин от https://l-carnitine.bg/

При диета за отслабване трябва да завишите приема на протеини от Fitnessdobavki.bg/. Дневните нужди са повишени, за да ускорите обмяната използвайте протеини за отслабване на най-ниски цени от fitnessdobavki.bg

Лют червен пипер - Cayenne
Прием и дозировка Cayenne NOW Foods прием: Като хранителна добавка, вземайте 1 капсула (1 доза), 2-4 пъти дневно, задължително с храна!

Мнения и отзиви за добавката за отслабване

Забележка: не поставяйте линкове в коментарите, страницата се одобрява от модератор!
    Лош           Добър

Cayenne NOW Foods

  • Наличност В наличност
  • 22.00
  • 21.00лв.


Възможни вариантиЕтикети: Cayenne, Лют червен пипер, Капсаицин