Този сайт използва бисквитки.

За по-подробна информация относно "бисквитките", които използваме, моля, проверете нашата Политика за поверителност

Приемане на текущите настройки
Меню
Кошница

Детоксикация

Детоксикацията трябва да бъде и първата стъпка, когато целта е отслабване


Защо ни е нужна Детоксикация? Съвременния начин на живот е най големия бич за нас. Да, това звучи като "клише", но е самата истина. Стреса в работата и ежедневието, преумората, често боледуване, прием на лекарства и не на последно място неправилно хранене, са основните причини за влошеното здраве и наднорменото тегло. Всички тези фактори задръстват организма с токсини, той води естествена борба с тях ежеминутно, и това го изтощава. Това е и основната причина да се чувстваме слаби и уморени, с изчерпана жизнена енергия. В същото време с наднормено тегло и трудно спазваме диети за отслабване. Периодичната Детоксикация преди пристигането на новия сезон, е абсолютно задължителна за да изчисти тялото токсините натрупани от предишния сезон и да се подготвите за промяната на диетата, каквато е през зимата и през лятото. 

Действително, детоксикацията ще почисти "отърве" тялото от токсините, които е натрупала поради диетични, стресорни и сезонни фактори. През зимата нашата диета има тенденция да бъде много по-богата и в излишъци на мазнини и въглехидрати и е съпътствана с по-малко физическа активност. Ето защо, много токсини могат да се натрупват в тялото, тези токсини всъщност са остатъци от химикали ( пестициди, консерванти ..), които са в ежедневната ни диета.

Тази детоксикация има своя произход в принципите на натуропатията, тоест, лекуват по естествен начин. С премахването на всичко, което не е естествено и следователно вредно за нашето тяло, ние ще бъдем по-малко подложени на умора, различни инфекции и общи патологии, причинени от множество вируси или бактерии.


Детоксикация за по-бързо и трайно отслабване


Въпросът е да се поеме контрол над диетата чрез насърчаване приема на повече течности, плодове и пресни зеленчуци и хранителни добавки за детоксикция. Наред с това наситените мазнини, алкохол, тютюн, рафинирана захар, кофеин, консерванти и други химически помощни вещества са забранени от диетата по време на детоксикацията. Вярно е, че детоксикацията е от съществено значение за добрия баланс на тялото и се осигурява ежедневно от различни органи , черният дроб, бъбреците и червата. И когато един от тези органи вече не играе ролята си пълноценно, тогава се появяват симптоми на умора, бавно храносмилане, наднормено тегло ...

Така детоксикацията ще има за цел да стимулира работата по елиминиране на токсините в черния дроб и бъбреците, като почиства тялото отвътре. Така метаболизма се ускорява а това неминуемо води до по-бързо и трайно отслабване. Тук ние Ви предлагаме един от наймощните детоксикатори - Глутатион. Немислимо е да очаквате добри и трайни резултати от диета за отслабване, без йо-йо ефект, ако преди това не сте направили Детоксикация.

Now Foods Glutathione 250mg Veg Capsules Now Foods Glutathione 250mg Veg Capsules
Ново Топ Марка -10 %
Производител: Now Foods Модел: 115
Now Foods Glutathione 250 мг. съдържа Редуцирана активна форма Глутатион. Глутатионът е малка пептидна молекула, съставена от три аминокиселини: цистеин, глутаминова киселина и глицин. Той се произвежда от всяка клетка на тялото, с особено високи нива в черния дроб. Изключително Подходящ при ди..
63,00лв. 70,00лв.
Now Foods Glutathione 500mg Veg Capsules Now Foods Glutathione 500mg Veg Capsules
Ново Топ Марка -13 %
Производител: Now Foods Модел: 114
Now Foods Glutathione 500 мг. съдържа Редуцирана активна форма Глутатион с  добавени и екстракт от бял трън и алфа липоева киселина. Глутатионът е малка пептидна молекула, съставена от три аминокиселини: цистеин, глутаминова киселина и глицин. Той се произвежда от всяка клетка на тялото, с особ..
96,00лв. 110,00лв.
Биохерба Ябълков оцет
Ново Топ цена -30 %
Производител: Bioherba Модел: 104
Биохерба Ябълков оцет е Хранителна добавка за хора с наднормено тегло и за тези, които се опитват да спазват диета за отслабване. Капсулите са произведени от натурални съставки и не оказват влияние върху нервната система или съня. Биохерба Ябълков оцет Действие:Подходящ при хора спазващи диета ..
7,00лв. 10,00лв.
Производител: VitaPectin Модел: 081
Сигурен съм ,че всички са убедени в това че ябълките са една от най-здравословните храни на планетата.Това което дава продукт като Ябълков пектин от ВитаПектин е концентрация на полезните съставки,събрана от голямо количество ябълки.VitaPectin apple pectin е събрал в една удобна и практична за ..
24,50лв. 27,00лв.
Производител: VitaPectin Модел: 082
Съвсем не е случайна комбинацията на ябълков пектин и касис.Kasisе още е известен като черно френско грозде и е с невероятно богат и разнообразен състав.Френското грозде е с многократно по-високо съдържание на витамини от лимони, ягоди, ябълки, вишната и грозде.Които традиционно се препоръчват като ..
26,00лв. 28,00лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)