Ефективни добавки за отслабване от green-coffee.bg ! Безопасни средства за отслабване. Вземи промо код от Фейсбук страницата ни Фитнес и Здраве
Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега

Имате Ограничено време за тази офертаОтслабва ли се с AcaiBerry Diet Natrol.

Дозировка на AcaiBerry Diet Natrol и начин на прием

Natrol AcaiBerry Diet съдържа екстракт от див плод акай, събран от тропическите гори на Бразилия и зелен чай.Акай бери е признат за висока стойност ORAC (кислород радикална абсорбцията капацитет) - мярка за антиоксидантен капацитет. Адекватен прием на антиоксиданти помага неутрализира вредните свободни радикали, които се произвеждат от организма в резултат на редовни физически упражнения.

Natrol AcaiBerry Diet съдържа полифеноли, антиоксидантни съединения, които имат способността да неутрализират свободните радикали, произвеждани от редовни физически упражнения. И това е особено важно, когато се опитвате да влезете във форма.Когато тренирате редовно и сте на диета, това е добре за вашата фигура и здравето ви, но то може да генерира свободни радикали. Тези вредни съединения могат да предизвикат вредно влияние на оксидативния стрес. Acai и зелен чай имат мощно антиоксидантно действие, което може да помогне на тялото ви да се изправи срещу тези свободни радикали.

Този продукт може да се комбинира успешно с л карнитин от https://l-carnitine.bg/

При диета за отслабване трябва да завишите приема на протеини от Fitnessdobavki.bg/. Дневните нужди са повишени, за да ускорите обмяната използвайте протеини за отслабване на най-ниски цени от fitnessdobavki.bg

Акай бери - Acai Berry
Прием и дозировка AcaiBerry Diet Natrol прием: Вземете 2 капсули, един път дневно по време на хранене.

Мнения и отзиви за добавката за отслабване

Забележка: не поставяйте линкове в коментарите, страницата се одобрява от модератор!
    Лош           Добър

AcaiBerry Diet Natrol

  • Наличност В наличност
  • 24.00
  • 23.00лв.


Възможни вариантиСходни добавки за отслабване

Мнения за AcaiBerry Natrol

Наскоро учените откриха, че тъмните лилави пигменти в плодовете на Acai съдържат антоцианидини, анти..

24.00лв 25.00

Етикети: Акай бери, Acai Berry