Меню
Кошница

Amix Lipotropic Fat Burner

Amix Lipotropic Fat Burner
Amix Lipotropic Fat Burner
-4 %
Amix Lipotropic Fat Burner
Amix Lipotropic Fat Burner

Amix Lipotropic Fat Burner съдържа всичко необходимо за отслабване като комбинира 9-те най активни липотропни съставки за изгаряне на натрупаните мазнини по проблемните зони, крака, ханш паласки и дупето.Lipotropic Fat Burner на Amix не съдържа кофеин и други стимуланти. Фет бърнъра оптимизира метаболизма и използва мазнините за енергия.Така с един куршум , два заека-отслабвате безопасно, като в същото време сте енергични.

Липотропните фет бърнъри носят името си от вещества, които играят основна роля за усвояването и изгарянето на мазнини в организма-Липотропиците. Те засилват и оптимизират Липолизата- процес при който мазнините се разграждат и се използват за енергия. Състава на Amix Lipotropic Fat Burner включва всички необходими Липотропици, които действат синергично ,както за ускоряване на метаболизма с цел изгаряне на мазнините така и за увеличаване на енергията в тялото. Amix Lipotropic Fat Burner съдържа  л-карнитин, холин, бетаин, метионин, инозитол, таурин, HCA, CLA и витамин В6.
Липотропни фетбърнъри - Lipotropic Fat Burner
Прием и дозировкаAmix Lipotropic Fat Burner прием: Вземете общо 5 капсули дневно, разпръснати през деня, като е важно приема да е 30 минути преди основно хранене или тренировка.
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Amix Lipotropic Fat Burner
  • Наличност В наличност
  • Производител Amix Nutrition
  • Модел: 010
Продадени днес: 10
Преглед на продукта: 6479
25.00лв.
26.00лв.
С ДДС

Възможни варианти