Меню
Кошница

Green-coffee.bg Blog RSS Feed

15 Apr Как добавки с цинк и селен, подобряват функцията на щитовидната жлеза
Ivan Pashov 0 267
Недостатъчното производство на хормони от щитовидната жлеза се нарича хипотиреоидизъм. Щитовидната жлеза играе главна роля за здравето на човешкия организъм: контролиране на теглото, сърдечната честота, настроението, храносмилането и т.н. При хора с ..
23 Feb Защо сте с наднормено тегло и се чувствате постоянно уморени?
0 1789
Функционално хранене е най-добрата диетаТук няма да ви посочвам диети, храни и калории. Тук ще Ви насоча съзнанието към нещо на което да обърнете внимани за да решите проблемите си сами. Искате да отслабнете, искате да имате повече енергия, искате да..
21 Feb Упражнения за корем не е достатъчно. Как да свалим корема
Ivan Pashov 0 4411
Защо мазнините по корема са толкова упорити и как да ги разкараме Дори и да не сте експерти в диетите за отслабване и фитнес упражнения за корем със сигурност знаете, че някои мастни клетки в тялото Ви са изключително "устойчиви", и трудно ги изгарят..
08 Feb Хидроксилимонена киселина (HCA) - доказано ефективна за отслабване
0 2028
Хидроксилимонена киселина (HCA) е активна съставка, извлечена от кората на индийския плод Garcinia cambogia. Тя инхибира аденозин трифосфат цитрат лиаза и се използва при лечение на затлъстяване. HCA е производно на лимонена киселина и може да се нам..
06 Feb Конюгирана линолова киселина (CLA) - повече мускули, по-малко мазнини
0 1346
Как Конюгирана линолова киселина подобрява съотношението между мускулната маса и телесните мазнини? Или (повече мускули, по-малко мазнини) - ВЯРНО ли е това твърдение! Клиничните проучвания дават противоречиви резултати, а търговците на хранителни до..
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)