Този сайт използва бисквитки.

За по-подробна информация относно "бисквитките", които използваме, моля, проверете нашата Политика за поверителност

Приемане на текущите настройки
Меню
Кошница

Африканско манго

Много преди да видите рекламите по сайтове за добавки за отслабване и телевизионни реклами, като шоуто на д-р Оз, Африканско манго е било наблюдавано като ефект при племена в Камерун и Нигерия, където то е основна храна.

Африканско манго хранителна добавка за отслабване


Характеристика на тези племена е тяхната структура и телесен състав, както и ниската честота на сърдечно-съдови заболявания.Ето защо един от основните изследователи в проучването и доцент по хранителна биохимия в университета Яунде в Камерун е дал старт на интереса към Африканско манго за отслабване. Според проучването, пациентите, които са приемали 150 mg от този екстракт от африканско манго семена, два пъти на ден, показват значителни подобрения в телесното си тегло, телесните мазнини, както и обиколка на талията. В допълнение проучването доказва, че има подобрение в плазмените нива на общия холестерол, LDL холестерол, кръвна глюкоза, адипонектин , и нивата на хормона лептин, който е от основно значение за килограмите на човек.И всичко това е без да се променя тяхната диета или тренировъчен режим и начин на живот.

Добрата новина е, че до момента, не са докладвани никакви нежелани странични ефекти от прием на Африканско манго. Това е храна, която се консумира в продължение на векове в  някои племена и то в сравнително големи количества.

Производител: Haya labs Модел: 047
Haya Labs African Mango е екстракт, който поддържа загуба на тегло, намалява нивата на лошия холестерол и регулира обмяната на веществата. African Mango семена съдържат 8,5% протеини, 15% въглехидрати и 67% мазнини. Те също съдържат големи количества калций и желязо , както и витамини - , ..
25,00лв. 31,00лв.
African mango diet support Now Foods African mango diet support Now Foods
Ново Топ Марка -0 %
Производител: Now Foods Модел: 060
NOW Foods African Mango Diet Support разполага с WellTrim IG, патентован фирмен екстракт от африкански манго (Irvingia gabonensis), който е клинично изследван за неговото въздействие при диети за отслабване. Клинично проучване с  WellTrim IG показва, че този екстракт може да помогне за поддържа..
61,90лв. 62,00лв.
Показани са от 1 до 2 от 2 резултата (1 страници)