Ефективни добавки за отслабване от green-coffee.bg ! Безопасни средства за отслабване. Вземи промо код от Фейсбук страницата ни Фитнес и Здраве

Африканско манго

Африканско манго ефективна добавка за отслабване

Много преди да видите рекламите по сайтове за добавки за отслабване и телевизионни реклами, като шоуто на д-р Оз, Африканско манго е било наблюдавано като ефект при племена в Камерун и Нигерия,където то е основна храна.Характеристика на тези племена е тяхната структура и телесен състав, както и ниската честота на сърдечно-съдови заболявания.Ето защо един от основните изследователи в проучването и доцент по хранителна биохимия в университета Яунде в Камерун е дал старт на интереса към Африканско манго за отслабване.Според проучването, пациентите, които са приемали 150 mg от този екстракт от африканско манго семена, два пъти на ден, показват значителни подобрения в телесното си тегло, телесните мазнини, както и обиколка на талията. В допълнение проучването доказва, че има подобрение в плазмените нива на общия холестерол, LDL холестерол, кръвна глюкоза, адипонектин , и нивата на хормона лептин, който е от основно значение за килограмите на човек.И всичко това е без да се променя тяхната диета или тренировъчен режим и начин на живот.

Добрата новина е, че до момента, не са докладвани никакви нежелани странични ефекти от прием на Африканско манго. Това е храна, която се консумира в продължение на векове в  някои племена и то в сравнително големи количества.


Продукти, добавени за сравняване: 0


Използвайте ефикасни хранителни добавки за отслабване African Mango 350mg Haya Labs.Мнения и отзиви

Haya Labs African Mango е екстракт, който поддържа загуба на тегло, намалява нивата на лошия хо..

30.00 лв. 31.00 лв.
Използвайте ефикасни хранителни добавки за отслабване African mango diet support Now Foods.Мнения и отзиви

NOW Foods African Mango Diet Support разполага с WellTrim IG, патентован фирмен екстракт от африканс..

61.90 лв. 62.00 лв.
Показани са от 1 до 2 от 2 резултата (1 страници)