Меню
Кошница

Nutrex Lipo 6 Stim Free

Nutrex Lipo 6 Stim Free
Nutrex Lipo 6 Stim Free
Ново -26 %
Nutrex Lipo 6 Stim Free
Nutrex Lipo 6 Stim Free

Nutrex Lipo 6 Stim Free е изключително популярна и ефективна формула за отслабване и изчистване на мазнините без стимуланти и странични ефекти. Липо 6 без стимуланти използва течни капсули за по-добро усвояване и бързи ефекти. Тази авангардна технология за доставяне на бързо-абсорбиращи съставки прави LIPO-6 чудесен избор, когато става въпрос за продукти за отслабване от хора, които не понасят стимуланти.


Какво съдържа Nutrex Lipo 6 Stim Free


L-Carnitine HCL (500mg)


Основната роля на L-карнитин в организма е свързана с функцията на митохондриите и производството на енергия. Той помага за транспортирането на мастни киселини в митохондриите, където те могат да се изгорят, за да образуват енергия. Той е незаменима съставка когато се опитвате да отслабнете. L-карнитинът може да има и други ползи.  Проучвания показват позитивни ефекти от употребата му върху паметта и цялостното здраве.Синтетичен 99% Guggulsterones Z & E 1: 1 (20 mg) 


Клиничните проучвания показват, че Guggulsterones, който е екстракт от commiphora mukul, може да възстанови по-бавната скорост на метаболизма, която се дължи на дефицит на хранителни вещества. Ниско въглехидратни диети са едно нещо, което може да предизвика такова забавяне. Много от проучванията твърдят, че понижава на холестерола. Въпреки това, той също е идентифициран като агент за отслабване. Това се дължи на повишената конверсия на неактивния Т4 (тироиден хормон) в активния Т3 в черния дроб. Доказателствата също показват, че Guggulsterones биха могли да стимулират щитовидната жлеза директно чрез повишаване на производството на TSH. Според изследванията това е причинено от две различни гугулстерони, особено Z и E. Гугулстероните в LIPO-6X са направени от фармацевтично качество. Много други мазнини горелки използват само екстракти, които съдържат само от 0,5 до 2% Z и E guggulsterones. LIPO-6X използва истинска 99% синтетична версия на Z и E guggulsterone. 


Black Pepper as BioPerine (5mg)

Биоперин е екстракт от плодовете на черен пипер.Bioperine повишава усвояването на хранителни вещества. Той увеличава естествената термогенна активност на организма, която помага при загуба на тегло. Смята се също, че подобрява дълголетието и подобрява храносмилателната система. Черен Пипер е много популярен сред спортистите и хората, които се опитват да отслабнат. Това се дължи на способността на добавката да енергизира и подобрява термогенезата. Термогенезата е известна като един от основните фактори за загуба на тегло и е от съществено значение за усвояването на хранителни вещества и храни.


Chromium (200mcg)

Хромът е микроелемент, който играе ключова роля в метаболизма на въглехидратите и липидите. Наличието на хром в достатъчно количество в организма ще намали производството на мазнини и по-специално ще ограничи общата холестеролемия. Също така има благоприятен ефект върху количеството на HDL ("добрия" холестерол) в кръвта.

Недостигът на хром може да доведе до глад и значително желание за захар. Хромът успокоява захарното желание и регулира кръвната захар.N-Acetyl-L-Tyrosine (150mg)

Тирозинът е аминокиселина, която естествено се произвежда в организма и помага при производството на Допамин, адреналин и норадреналин, Тироидни хормони и др. Допаминът регулира вашите центрове за награда и удоволствие а Тироидните хормони щитовидните хормони се произвеждат от щитовидната жлеза и са основно отговорни за регулирането на метаболизма.

Термогенни фетбърнъри
Прием и дозировкаLipo-6 прием: Вземете 2 капсули дневно, една сутрин 30 минути преди хранене и една 30 минути преди тренировка.
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Nutrex Lipo 6 Stim Free
Този продукт отговаря на условията за безплатна доставка
Имате Безплатна доставка за продукти над 50 лв
  • Наличност В наличност
  • Производител Nutrex
  • Модел: 122
Продадени: 6
Преглед на продукта: 5027
59.00лв.
80.00лв.
С ДДС

Възможни варианти