Този сайт използва бисквитки.

За по-подробна информация относно "бисквитките", които използваме, моля, проверете нашата Политика за поверителност

Приемане на текущите настройки
Меню
Кошница

Йохимбин

Всеки който е пазил поне веднъж в живота си диета, знае,че да се отървете от мазнините в най-упоритите области, като корем, паласки, ханш и краката е истинско предизвикателство. Както се случва често, когато сте на диета за отслабване, винаги последните килограми и изчистването на мазнини в проблемните зони са най-упорити.

Йохимбин хранителна добавка за отслабване. Yohimbe Bark


При мъжете тези области обикновено са коремните мускули или паласките и долната част на гърба. При жените на ханша, бедрата и задните части са най-упоритите за изчистване на мазнини области. Биологичната причина, затова, те да са толкова трудни е наличието на катехоламини и алфа и бета рецептори. Катехоламините регулират мобилизация на мазнини. Те са отговорни за разграждането на триглицеридите в мастни киселини и изтеглянето им от мастната тъкан, така че да могат да бъдат изгорени за енергия. По този начин, на катехоламини действат върху това, което е известно като "адренергични рецептори. Тези адренергични рецептори се състоят от алфа 1 и 2 ... и бета 1, 2 и 3 подтипа. Когато алфа-1 и бета рецептори са активирани, те карат мазнините да бъдат разбити. Когато алфа-2 рецепторите се активират, обаче, разграждането на мазнините спира. За съжаление упоритите мазнини в най-проблемните зони имат много висока плътност на алфа - 2 рецептори, ето защо е по-трудно да се отървете от мазнините в тези области.

За да се отървете от тези мазнини трябва да се увеличи притока на кръв и затворят за известно време нашите алфа-2 рецептори. Добрата новина е, че изследвания са показали, че йохимбин хидрохлорид повишава мобилизация на мазнини чрез увеличаване на притока на кръв към мастните клетки и инхибиране на алфа-2 рецептори. Ето защо Йохимбин HCL работи чудесно за упоритите мазнини области.

100 pure yohimbine Pure Nutrition 100 pure yohimbine Pure Nutrition
Топ Оферта -5 %
Производител: Pure Nutrition Модел: 031
Йохимбин е една от най-ефективните добавки, която може да използвате и в период на изчистване на мазнините и релеф и при покачване на мускулна маса и сила.Yohimbine е доказано ефективен и при мъже и при жени, просто трябва да спазвате препоръчителната дозировка, за да избегнете евентуални странични ..
19,00лв. 20,00лв.
Производител: Haya labs Модел: 029
Haya Labs Yohimbe Bark е екстракт, получен от вечнозелена кора на растение от Западна Африка.Освен като мощно средство за отслабване и изчистване на мазнините Haya Labs Yohimbe Bark е бил използван в продължение на векове за подкрепа на мъжкото здраве. Haya Labs Yohimbe Bark доставя предимствата от ..
23,00лв. 24,00лв.
Производител: Haya labs Модел: 032
Yohimbine HCL 2.5 mg. е хранителна добавка за отслабване на марка Haya Labs.Освен като фетбърнър за отслабване тя има множество полезни ефекти за организма. Един от тях е, че повишава либидото и при мъже и при жените.Йохимбин хидрохлорид е активна съставка с подобрено усвояване,извлечен екстракт..
34,00лв. 35,00лв.
Производител: Haya labs Модел: 109
Yohimbine HCL 5 mg. е хранителна добавка за отслабване на марка Haya Labs.Освен като фетбърнър за отслабване тя има множество полезни ефекти за организма. Един от тях е, че повишава либидото и при мъже и при жените.Йохимбин хидрохлорид е активна съставка с подобрено усвояване,извлечен екстракт о..
47,00лв. 49,00лв.
SAN Yohimbine HCL 3 mg 90 caps SAN Yohimbine HCL 3 mg 90 caps
Ново -25 %
Производител: SAN Модел: 110
Перфектен при диети за ОтслабванеПодобрено либидоКонтрол на апетитаSAN Yohimbine HCL 3 mg 90 caps е мощен вазодилататор, което означава, че увеличава притока на кръв към крайниците, поради което се смята, че е отговорен за Подобрено либидо. Доказано е също, че увеличава мобилизацията на мастни кисел..
30,00лв. 40,00лв.
Yohimbe Bark Natrol Yohimbe Bark Natrol
Топ Марка -3 %
Производител: Natrol Модел: 030
Yohimbe Bark Natrol е екстракт, получен от вечнозелена кора на растение от Западна Африка.Освен като мощно средство за отслабване и изчистване на мазнините Yohimbe Bark е бил използван в продължение на векове за подкрепа на мъжкото здраве. Yohimbe Bark Natrol доставя предимствата от прием на тази ве..
22,90лв. 23,50лв.
Производител: Primaforce Модел: 028
Йохимбин HCl е една от най-популярните добавки за отслабване за мъже и жени в продължение на години. Популярността на Yohimbine hcl се дължи на способността му да помогне за насърчаване на мобилизирането на мастни киселини от упоритите мастните депа и да се използват за енергия. Освен това, йохимбин..
29,00лв. 35,00лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)