Меню
Кошница
Разпродажба на Топ продукти до -70%
Разпродажба на Топ продукти до -70%
Разпродажба на Топ продукти до -70%
Избери от най-ефективните добавки

Йохимбин

Всеки който е пазил поне веднъж в живота си диета, знае,че да се отървете от мазнините в най-упоритите области, като корем, паласки, ханш и краката е истинско предизвикателство. Както се случва често, когато сте на диета за отслабване, винаги последните килограми и изчистването на мазнини в проблемните зони са най-упорити.

Йохимбин хранителна добавка за отслабване. Yohimbe Bark


При мъжете тези области обикновено са коремните мускули или паласките и долната част на гърба. При жените на ханша, бедрата и задните части са най-упоритите за изчистване на мазнини области. Биологичната причина, затова, те да са толкова трудни е наличието на катехоламини и алфа и бета рецептори. Катехоламините регулират мобилизация на мазнини. Те са отговорни за разграждането на триглицеридите в мастни киселини и изтеглянето им от мастната тъкан, така че да могат да бъдат изгорени за енергия. По този начин, на катехоламини действат върху това, което е известно като "адренергични рецептори. Тези адренергични рецептори се състоят от алфа 1 и 2 ... и бета 1, 2 и 3 подтипа. Когато алфа-1 и бета рецептори са активирани, те карат мазнините да бъдат разбити. Когато алфа-2 рецепторите се активират, обаче, разграждането на мазнините спира. За съжаление упоритите мазнини в най-проблемните зони имат много висока плътност на алфа - 2 рецептори, ето защо е по-трудно да се отървете от мазнините в тези области.

За да се отървете от тези мазнини трябва да се увеличи притока на кръв и затворят за известно време нашите алфа-2 рецептори. Добрата новина е, че изследвания са показали, че йохимбин хидрохлорид повишава мобилизация на мазнини чрез увеличаване на притока на кръв към мастните клетки и инхибиране на алфа-2 рецептори. Ето защо Йохимбин HCL работи чудесно за упоритите мазнини области.

Няма добавени продукти в тази категория.