Меню
Кошница

Cayenne NOW Foods

Cayenne NOW Foods
Cayenne NOW Foods
Ново Топ Марка -5 %
Cayenne NOW Foods
Cayenne NOW Foods

Горещият и пикантен вкус на лют червен пипер се дължи предимно на компонент, известен като капсаицин. Съвременните научни изследвания показват, че консумацията на Cayenne може да помогне за подкрепа на сърдечно-съдовите заболявания и може също така да стимулира здравословна функция на храносмилателната система.Лют червен пипер Нау Фудс най-често се използва при диете за отслабване и за регулиране на телесното тегло. Кайен или по известен ,като Лют червен пипер съдържа специфичната съставка капсаицин, на която се дължи свойството да гори телесни мазнини по естествен начин.

Искате ли да поддържате по-здравословен начин състоянието на кръвоносната система? Търсите ли по естествен начин, да запазите вашето кръвно налягане под контрол? Не се колебайте, защото Now Foods има отговор на Вашите желания. В продължение на години лют червен пипер е бил използван заради неговите способности да регулира клетъчните дейности и прочиства артериите.Лют червен пипер подобрява цялостнаото състояние на кръвоносната система. Това в замяна ще ви помогне да понижите кръвно наляган ,което помага на сърцето да е в по-добро здраве.Така че, ако лют червен пипер може да направи всичко това, защо тогава да не го използвате. Ами лют червен пипер е доста лютив и не е лесно да се използва от всеки. Ето защо Now Foods направиха този забележителен пипер под формата на капсули, така всеки може да се възползва от ползите му.
Лют червен пипер - Cayenne
Прием и дозировкаCayenne NOW Foods прием: Като хранителна добавка, вземайте 1 капсула (1 доза), 2-4 пъти дневно, задължително с храна!
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Cayenne NOW Foods
  • Наличност В наличност
  • Производител Now Foods
  • Модел: 049
Продадени: 5
Преглед на продукта: 7534
21.00лв.
22.00лв.
С ДДС

Възможни варианти