Ефективни добавки за отслабване от green-coffee.bg ! Безопасни средства за отслабване. Вземи промо код от Фейсбук страницата ни Фитнес и Здраве
Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега

Имате Ограничено време за тази офертаОтслабва ли се с 100% pure synephrine - 33 mg.

Дозировка на 100% pure synephrine - 33 mg и начин на прием

Синефрин е хранителна добавка за отслабване,която действа чрез стимулиране на бета-3 рецепторите и е с много леко въздействие върху други рецепторни. Това е от основно значение, защото така synephrine действа, като увеличава скоростта на метаболизма без странични ефекти, които са характерни за стимулантите, ускурена сърдечната честота или високо кръвното налягане.

Много често действието на Синефрин се сравнява с това на ефедрин, активира системата за адреналин ,но без стимулиращ ефект, характерен за ефедрина .100% Pure Synephrine е хранителна добавка за отслабване ,която се извлича от плодовете на Citrus Arantium,известна, като "горчив портокал".

Хранителна добавка Synephrine, се използва за да помогне за намаляване на апетита и доставка на допълнителна енергия. Synephrine ефект:Използва се, като "алтернатива" на ефедрин, Synephrine предвижда няколко от същите ползи като ефедрин, но не предизвиква същите "странични ефекти". Synephrine е доказано, че е впечатляващ съставка за намаляване на теглото. Чрез увеличаване на енергията и бодростта, pure nutrition 100 pure synephrine Ви помага да имате мотивация за тренировки и диета. Ускурения Метаболизм от прием на Synephrine, е основен фактор, допринасящ за отслабване и изчистване на мазнините.

Използвани източници и информация за Синефрин - действие, прием и странични ефекти

Този продукт може да се комбинира успешно с л карнитин от https://l-carnitine.bg/

При диета за отслабване трябва да завишите приема на протеини от Fitnessdobavki.bg/. Дневните нужди са повишени, за да ускорите обмяната използвайте протеини за отслабване на най-ниски цени от fitnessdobavki.bg

Синефрин - Synephrine
Прием и дозировка 100% Pure Synephrine прием: Приемайте 1 капсула 1-3 пъти дневно 30 минути преди хранене и тренировка

Мнения и отзиви за добавката за отслабване

Забележка: не поставяйте линкове в коментарите, страницата се одобрява от модератор!
    Лош           Добър

100% pure synephrine - 33 mg

  • Наличност В наличност
  • 32.00
  • 31.90лв.


Възможни вариантиСходни добавки за отслабване

Мнения за Synephrine Haya labs 20mg

Синефрин е лек стимулант който се използва основно при диети за отслабване, алкалоид, който се ..

23.00лв 24.00

Етикети: Synephrine, Синефрин,