Меню
Кошница

100% pure synephrine - 33 mg

100% pure synephrine - 33 mg
100% pure synephrine - 33 mg
Ново -0 %
100% pure synephrine - 33 mg
100% pure synephrine - 33 mg

Синефрин е хранителна добавка за отслабване,която действа чрез стимулиране на бета-3 рецепторите и е с много леко въздействие върху други рецепторни. Това е от основно значение, защото така synephrine действа, като увеличава скоростта на метаболизма без странични ефекти, които са характерни за стимулантите, ускурена сърдечната честота или високо кръвното налягане.

Много често действието на Синефрин се сравнява с това на ефедрин, активира системата за адреналин ,но без стимулиращ ефект, характерен за ефедрина .100% Pure Synephrine е хранителна добавка за отслабване ,която се извлича от плодовете на Citrus Arantium,известна, като "горчив портокал".

Хранителна добавка Synephrine, се използва за да помогне за намаляване на апетита и доставка на допълнителна енергия. Synephrine ефект:Използва се, като "алтернатива" на ефедрин, Synephrine предвижда няколко от същите ползи като ефедрин, но не предизвиква същите "странични ефекти". Synephrine е доказано, че е впечатляващ съставка за намаляване на теглото. Чрез увеличаване на енергията и бодростта, pure nutrition 100 pure synephrine Ви помага да имате мотивация за тренировки и диета. Ускурения Метаболизм от прием на Synephrine, е основен фактор, допринасящ за отслабване и изчистване на мазнините.

Използвани източници и информация за Синефрин - действие, прием и странични ефекти

Синефрин - Synephrine
Прием и дозировка100% Pure Synephrine прием: Приемайте 1 капсула 1-3 пъти дневно 30 минути преди хранене и тренировка
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
Защита от СПАМ
100% pure synephrine - 33 mg
  • Наличност В наличност
  • Производител Pure Nutrition
  • Модел: 042
Продадени: 7
Преглед на продукта: 8274
31.90лв.
32.00лв.
С ДДС

Възможни варианти

Етикети: Synephrine , Синефрин ,