Меню
Кошница

Ever Burn EverBuild

Ever Burn EverBuild
Ever Burn EverBuild
Изчерпан
Ever Burn EverBuild
Ever Burn EverBuild


Дълго време на пазара липсваше добавка за отслабване, която да комбинира в състава си липотропни и термогенни агенти и то по толкова комплексен начин. Когато разгледате пълното съдържание на Ever Burn, ще видитеq че са малко добавките за отслабване, които предлагат такъв бленд от активни съставки. В повечето фет бърнъри е наблегнато или на термогените или на липотропиците, в евър бърн те са разпределени така , че да имате термогенни съставки, които ще ви дадат сила и издръжливост за качествени тренировки и липотропни фактори за контрол на телесното тегло и отвеждане на мазнините от организма и използването им за енергия. Всички те действат с различна скорост, за да поддържат обмяната на веществата в оптимални нива през целия ден.


Everburn  е най-пълната мощна добавка за загуба на мазнини, която се намира на пазара днес. Уникалната многофазна формула на пионерската марка Everbuild увеличава енергията, фокуса, термогенезата, разпределението на храните, метаболизма и транспорта на мастните киселини. Също така намалява задържането на вода под кожата, често погрешно мисъл за телесните мазнини. Всичките съставки а много внимателно подбрани за синергични ефекти с останалите само с една цел - за постигане на оптимални резултати.


Характеристики на продукта:

 • Ускорете загубата на мазнини чрез различни метаболитни пътища
 • Увеличете метаболизма
 • Намалете теглото на тялото
 • Енергийна формула която трае 12 часа
 • SlIM RAPPID патентована технология
 • Регулира нивата на инсулин и глюкоза в кръвта
 • Увеличава фокуса и концентрацията на потребителя
 • Диуретични свойства
 • Мощтни Антиоксидантни свойства
 • Липотропни и термогенни съставки (LipoTherm)

 

Метаболитна и енергийна бустерна смес

Л-карнитин тартаратът в сместа е една от най-висококачествените форми на аминокиселината L-карнитин, която транспортира мастните киселини до митохондриите на мускулните клетки, окислявайки ги и след това се изгаря като енергия. Кофеинът синергично увеличава производството на енергия и мастните киселини отделят в кръвния поток от мазнините в тялото. В комбинация с екстракти от червен и черен пипер и екстракти от горчив портокал те имат силен ефект върху организма. Патентованата формула 12 часа ENERGY BURST осигурява постоянен поток на енергия за 12 часа след приема. 

 

Смес за настроението и фокуса

Тази смес съдържа 5-HTP и DMAE, които се превръщат в серотонин и холин след прием. Те действат като силни невротрансмитери в мозъка и стимулират умствената функция, концентрацията, фокуса и насърчават чувството за благополучие. 

 

Щитовидна жлеза и Диуретичен бленд

Хром действа като важен фактор за регулиране на кръвната захар и нивата на инсулин в оптимален баланс, който е от решаващо значение за борбата с излишък на мазнини в тялото. Калиев йодид в сместа осигурява защита и подкрепа на щитовидната жлеза. Добре известно е, че щитовидната жлеза произвежда най-важните за хормоните за отслабване - Т3 и Т4, Екстрактът от Uva Ursi и глухарчето от другата страна са много силни диуретици, които ще стимулират екскрецията на излишната течност около клетките. 

 

Липотропна патентована смес

Холинът и инозитолът в сместа ще намалят нивата на холестерола, триглицеридите и ще стимулират процесите на разтваряне на мазнините. Те също така ще предотвратят по-нататъшно натрупване на мазнини, докато са на високи нива. Инозитолът подпомага транспортирането на макро хранителни вещества а холинът служи за детоксикация на черния дроб. Подобен ефект има и аминокиселината L-метионин, която също е интегрирана в сместа, спомагането на черния дроб означава по-добро разпределение на глюкозата и съхранение на гликоген, без да го превръща в мазнини. Правилното функциониране на този орган е от решаващо значение за отличния метаболизъм. 


В патентованата смес можем да видим голяма гама от мощни съставки. Всички те имат доказан ефект за увеличаване на намаляването на телесното тегло, разтварянето на мазнините или цялостното повишаване на метаболизма. 

LipoTherm Formula съчетава успешно липотропния и термогенен ефект върху използваните съставки за постигане на синергичен ефект. Кована с SlimRappid технология на продукта гарантира бързо и желаните резултати.Пълна информация за всички съставки в добавката за отслабвне, действие и прием на Ever Burn EverBuild

Термогенни фетбърнъри
Прием и дозировкаEver Burn EverBuild прием: Вземете 3 пъти по 1 капсула дневно, 30 минути преди основно хранене или тренировка.
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Ever Burn EverBuild
Този продукт отговаря на условията за безплатна доставка
Имате Безплатна доставка за продукти над 50 лв
 • Наличност Изчерпан
 • Производител EverBuild
 • Модел: 014
Продадени: 4
Преглед на продукта: 9582
115.00лв.
С ДДС

Възможни варианти