Меню
Кошница

Форсколин

Как действа Форсколин (Forskolin) състав и ефекти

Това, което първоначално ме привлече към Форсколин е неговият уникален състав. Той е направен от 100% натурална съставка, Forskolin , която се произвежда от индийско растение, наречено Coleus forskohlii. Той се синтезира в хранителна добавка, за да се предложи на потребителите с максимални възможности. Това растение е използвано в индийската медицина от векове и е известно с многото си ползи.

Forskolin, продаван като форсколин, е 100% натурален растителен продукт, който помага на потребителите да отслабнат по-лесно и бързо. Тази добавка за отслабване Ви помага да изгорите мазнините, стимулира метаболизма ви и увеличава кръвообращението ви, за да отслабнете без много усилия. Наистина ли работи?

Forskolin - форсколин хранителна добавка за отслабване

Да форсколин на истина работи. Неговото действие спомага за ефективното изгаряне на мазнини, повишавайки метаболизма, като регулира сърдечната честота. Това води до ефект на отслабване, тъй като мазнините се използват за енергия вместо да се съхраняват, и трупат в проблемните области (корем, паласки, крака).

Форсколин Ползи от прием

  • Термогенеза : метаболизмът ви се увеличава и мазнините ви изгарят по-лесно
  • Стимулиране на хормоните на щитовидната жлеза Т3 и Т4, които играят директно при наддаване на тегло
  • Оптимизиране на ефектите на липаза : този ензим, отговорен за разграждането на мазнините, ще действа по-ефективно под влияние на форсколин.
  • Лесно мускулно натрупване : ако можете да комбинирате прием на форсколин със спорт, ще превърнете мазнината си по-бързо в мускули.
  • Подобрява кръвообращението : това позволява на тялото ви да функционира без затруднения, въпреки диетата ви.

Бъдете внимателни  за хора с ниско кръвно налягане. Форсколин понижава кръвното налягане и разширява кръвоносните съдове. В резултат на това не се препоръчва за хора с ниско кръвно налягане и бременни или кърмещи жени.

Swanson Coleus Forskohlii 400 mg 60 Caps Swanson Coleus Forskohlii 400 mg 60 Caps
Ново Топ Оферта Топ цена Топ Марка -7 %
Производител: Swanson Модел: 105
Swanson Coleus Forskohlii 400 mg 60 Caps съдържа екстракт от Фopcĸoлин (Coleus Forskohlii) ecтecтвeнo cpeщaщo ce xимичecĸo cъeдинeниe, ĸoeтo имa peдицa пoлзи зa opгaнизмa. Πpeз пocлeднитe гoдини тo нaбpa шиpoĸa пoпyляpнocт, зapaди пoтeнциaлa cи, ĸaтo ĸaтaлизaтop зa oтcлaбвaнe и зaгyбa нa тeглo и в c..
29,70лв. 32,00лв.
Дан. основа: 29,70лв.
Форслийн Форслийн
Ново Топ Оферта -9 %
Производител: Хербамедика Модел: 053
Форсколин (Coleus Forskohlii) е естествено срещащо се химическо съединение, което има редица ползи за организма.През последните години то набра широка популярност, заради потенциала си, като катализатор за отслабване и загуба на тегло и в същото време съхраняващ мускулната маса.Кой не иска да отслаб..
20,00лв. 22,00лв.
Дан. основа: 20,00лв.
Показани са от 1 до 2 от 2 резултата (1 страници)