Този сайт използва бисквитки.

За по-подробна информация относно "бисквитките", които използваме, моля, проверете нашата Политика за поверителност

Приемане на текущите настройки
Меню
Кошница

Ябълков пектин

Мощно потискащо апетита средство

Поради набъбването си в стомаха, ябълковият пектин предизвиква бърз ефект на засищане . Всъщност, след контакт с вода, пектинът набъбва и обемът му се увеличава, което запълва стомаха и увеличава чувството за ситост.

Ябълков пектин за отслабване на прах и на капсули

Магнит за мазнини и захари

Пектинът образува вискозен гел, който има способността да улавя мазнини и захариБлагодарение на това действие, тези елементи не се съхраняват от организма, а се отвеждат през червата.

Но освен двете му предимства, Apple pectin има и други интересни ползиПо-специално той позволява:

  • Регулиране на чревния транзит : пектинът запазва водата, съдържаща се в храната, което увеличава честотата на изпражненията и благодарение на ефекта си на желиране пектинът също облекчава диарията.
  • Намалява нивото на лошия холестерол : пектинът улавя мазнините, което ограничава усвояването на липидите от организма. Този спад на лошия холестерол също намалява риска от сърдечно-съдови заболявания.
  • Регулиране на нивата на кръвната захар : както при мазнините, пектинът взима захари, като по този начин ограничава преминаването им в тялото и кръвта.
Производител: Haya labs Модел: 063
Ябълков пектин  се употребява, като естествено средство за нарушения в храносмилането. Тъй като ябълковия пектин е с високо съдържание на фибри, се използва, за да помогне за регулиране на изхождания. То може да помогне за намаляване на възпалението, свързани с диария, както и помощно средство ..
22,00лв. 23,00лв.
Apple Pectin NOW Foods Apple Pectin NOW Foods
Ново Топ Марка -2 %
Производител: Now Foods Модел: 062
Ябълков пектин е източник на водно разтворими фибри, който имат гело-образуващ ефект, когато се смесят с вода. Като диетични фибри, ябълков пектин може да бъде полезно в подкрепа добро здравето на дебелото черво и се използва като ефективно средство за отслабване.Ябълков пектин  се употребява, ..
43,00лв. 44,00лв.
Производител: VitaPectin Модел: 081
Сигурен съм ,че всички са убедени в това че ябълките са една от най-здравословните храни на планетата.Това което дава продукт като Ябълков пектин от ВитаПектин е концентрация на полезните съставки,събрана от голямо количество ябълки.VitaPectin apple pectin е събрал в една удобна и практична за ..
24,50лв. 27,00лв.
Производител: VitaPectin Модел: 082
Съвсем не е случайна комбинацията на ябълков пектин и касис.Kasisе още е известен като черно френско грозде и е с невероятно богат и разнообразен състав.Френското грозде е с многократно по-високо съдържание на витамини от лимони, ягоди, ябълки, вишната и грозде.Които традиционно се препоръчват като ..
26,00лв. 28,00лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)