Меню
Кошница

Ябълков пектин


Производител: Haya labs Модел: 063
Ябълков пектин  се употребява, като естествено средство за нарушения в храносмилането. Тъй като ябълковия пектин е с високо съдържание на фибри, се използва, за да помогне за регулиране на изхождания. То може да помогне за намаляване на възпалението, свързани с диария, както и помощно средство ..
24,00лв.
Дан. основа: 24,00лв.
Apple Pectin NOW Foods Apple Pectin NOW Foods
Ново Топ Марка -2 %
Производител: Now Foods Модел: 062
Ябълков пектин е източник на водно разтворими фибри, който имат гело-образуващ ефект, когато се смесят с вода. Като диетични фибри, ябълков пектин може да бъде полезно в подкрепа добро здравето на дебелото черво и се използва като ефективно средство за отслабване.Ябълков пектин  се употребява, ..
43,00лв. 44,00лв.
Дан. основа: 43,00лв.
Ябълков пектин ВитаПектин
Ново -9 % Изчерпан
Производител: VitaPectin Модел: 081
Сигурен съм ,че всички са убедени в това че ябълките са една от най-здравословните храни на планетата.Това което дава продукт като Ябълков пектин от ВитаПектин е концентрация на полезните съставки,събрана от голямо количество ябълки.VitaPectin apple pectin е събрал в една удобна и практична за ..
24,50лв. 27,00лв.
Дан. основа: 24,50лв.
Ябълков пектин и касис ВитаПектин
Ново -7 % Изчерпан
Производител: VitaPectin Модел: 082
Съвсем не е случайна комбинацията на ябълков пектин и касис.Kasisе още е известен като черно френско грозде и е с невероятно богат и разнообразен състав.Френското грозде е с многократно по-високо съдържание на витамини от лимони, ягоди, ябълки, вишната и грозде.Които традиционно се препоръчват като ..
26,00лв. 28,00лв.
Дан. основа: 26,00лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)