Меню
Кошница

Swanson Apple Cider Vinegar 200 mg 120 tab

Swanson Apple Cider Vinegar 200 mg 120 tab
Ново Топ Марка

Ежедневната консумация на Ябълков оцет намалява мазнините по корема, и обиколка на талията.Изследванията след прием на ябълков оцет на капсули показват по-ниски нива на триглицериди в кръвта и намаляване на теглото

И така, как може това привидно обикновен хранителен продукт, действително да се превърне в решение за успешна диета? Ами, отговорът се крие не само това, което ябълковия оцет може да направите, за храносмилателния процес, но също и в това, което прави по отношение на хранителните вещества. Swanson Diet Apple Cider Vinegar - ябълков оцет всъщност ускорява способността на организма да разгражда хранителните вещества от протеини и мазнини с по-голяма ефикасност и резолюция от храносмилателната система на организма, това от своя страна, означава подобряване на метаболизма и доставка на енергия.

Swanson Diet Apple Cider Vinegar освен ябълков оцет съдържа и пектин на фибри. Има все повече доказателства, които предполагат, че влакна, като Пектин, действително увеличават усещане за ситост след хранене хранене. Това може на теория да намали желанието да продължите да ядете, което е често срещано явление, преяждането е най-големият враг на диетата.

Swanson Diet Apple Cider Vinegar - ябълков оцет, също така работи като лек диуретик. Това означава, че може да ускори отделителния процес и дори да помогне за здравето на сърцето.

Ябълков оцет - Apple Cider Vinegar
Прием и дозировкаApple Cider Vinegar Swanson Diet прием: Приемайте по една таблетка веднъж или два пъти на ден с вода
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Swanson Apple Cider Vinegar 200 mg 120 tab
  • Наличност В наличност
  • Производител Swanson
  • Модел: 059
Продадени: 7
Преглед на продукта: 6982
23.70лв.
С ДДС

Възможни варианти