Меню
Кошница

Зелено кафе

Зелено кафе остава в класациите за най-продаван продукт за отслабване вече трета година. Въпреки скептиците, Green Coffee Bean се наложи като ефикасно средство за борба с килограмите и заради действието си и поради това че няма странични ефекти. Зелено кафе се наложи като ефективен продукт за отслабване, и заради това, че може да бъде използван от хора на различна възраст и от различен пол. Независимо дали спортувате или не, можете да използвате екстракт от зелено кафе. Green Coffee Bean ще ви помогне да отслабнете и изгорите мазнините безопасно защото съдържа Хлорогенна киселина. Тове е основната активна съставка в зелено кафе на зърна.

Зелено кафе за отслбаване


Зелено Кафе на зърна всъщност е сурово кафе, това което сте свикнали да пиете всеки ден, но преди да бъде обработено. Печеното кафе създава характерния аромат и вкус на кафето, за който любителите жадуват. Когато кафето на зърна са печени, техните нива на антиоксиданти се увеличават, но едно вещество, наречено хлорогенова киселина намалява. Точно хлорогенната киселина е най-активната съставка за отслабване в зеленото кафе. Тази съставка блокира натрупването на мазнини, стимулира загуба на тегло, ограничава абсорбция на въглехидрати, и помага за регулиране на нивото на кръвната захар след хранене.

AllNutrition Green Coffee 90caps AllNutrition Green Coffee 90caps
Ново Топ цена -28 %
Производител: AllNutrition Модел: 106
AllNutrition Green Coffee съдържа екстракт от Зелено кафе. Придобит от най-висококачествените непечени зърна от кафе. Зеленото кафе помага в борбата с наднорменото тегло, неутрализира свободните радикали и намалява нивата на кръвната захар. Съдържа хлорогенна киселина (CGA), стандартизирана за 50% о..
26,00лв. 36,00лв.
Дан. основа: 26,00лв.
Green Coffee Diet Support Green Coffee Diet Support
Топ Марка -6 %
Производител: Now Foods Модел: 002
Green Coffee Diet Support на Марка Now Foods съдържа Green Coffee Bean Extract (GCBE) със значително количество от естествена активна съставка за отслабване, хлорогенна киселина. Научните изследвания показват, че хлорогенна киселина помага значително за отслабване като поддържа нормалното управление..
58,00лв. 62,00лв.
Дан. основа: 58,00лв.
Green Coffee Bean Extract Bio Tech USA Green Coffee Bean Extract Bio Tech USA
Ново Топ Оферта Топ Марка -3 %
Производител: BioTech USA Модел: 099
Уникално предложение на зелено кафе с 500 милиграмова таблетка и 120 бройки в опаковка..Green Coffee Bean Extract BioTech USA е най-доброто зелено кафе на пазара.Лидер по показатели цена качество, съдържанието на хлорогенова киселина е 420 мг и 12 мкг хром в таблетка, това го изстрелва на призо..
32,00лв. 33,00лв.
Дан. основа: 32,00лв.
 Green Coffee Bean 500 mg
Топ Оферта -4 %
Производител: PolyHerb Модел: 001
Зелено кафе се наложи като ефективен продукт за отслабване, използван от хора в различна възраст и пол.Независимо дали спортувате или не, можете да използвате екстракт от зелено кафе.Green Coffee Bean ще ви помогне да отслабнете и изгорите мазнините безопасно защото съдържа 50% Хлорогенна киселина, ..
22,00лв. 23,00лв.
Дан. основа: 22,00лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)