Меню
Кошница

GreenDay CLA 1000

GreenDay CLA 1000
GreenDay CLA 1000
Ново -7 %
GreenDay CLA 1000
GreenDay CLA 1000

GreenDay CLA 1000 е хранителна добавка с 80% съдържание на конюгирана линолова киселина. AMIX CLA 1000 е подходящо при диети за отслабване и изчистване на мазнините. 

Конюгирана линолова киселина (CLA) е естествено срещаща се група от производни на линолова киселина, намираща се в говеждото, млечните продукти (като резултат на непълно окислено биохидрогениране) и растителни масла (слънчоглед и шафран). Терминът конюгирана линолова киселина (CLA) се отнася до колекция от позиционни и геометрични изомери на линолова киселина със спрегнати двойни връзки.

CLA е естествено омега-6 мастна киселина и не може да бъде произвеждана от тялото и затова трябва да се консумира чрез вашата диета. Нашите меки капсули осигуряват бърз и удобен източник на CLA масло подходящи за вашата диета за отслабване и изчистване на мазнините, което ви позволява да ги интегрирате във вашата фитнес програма.

Малинови кетони - Raspberry Ketones
Прием и дозировкаПрепоръчителна доза: Приемайте по 1 капсула (softgel) дневно, за предпочитане с храна. Приемайте с повече вода.
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
Защита от СПАМ
GreenDay CLA 1000
  • Наличност В наличност
  • Производител Amix Nutrition
  • Модел: 116
Продадени: 2
Преглед на продукта: 6249
28.00лв.
30.00лв.
С ДДС

Възможни варианти