Меню
Кошница

Хитозан

Хитозан е хранителна добавка за отслабване, която съдържа диетични фибри, получени от черупките на ракообразни. Хитозан е ефективен блокер на мазнини, което улеснява намаляването на теглото чрез предотвратяване на абсорбцията на мазнини. По просто казано, когато приемате храни които съдържат мазнини, хитозан се свързва с мазнините и блокира усвояването и натрупването в организма.

Хитозан хранителна добавка за отслабване


По време на преминаване на Chitosan през стомашно-чревния тракт събира мазнините, хитозан може да поеме 4-6 пъти повече мазнини, отколкото теглото си. Така Chitosan почиства тялото от излишните мазнини преди да се абсорбират. Подготвили сме пълна информация за най-често задаваните въпроси свързани с Хитозан - прием, действие и странични ефекти. 

Chitosan Now Foods Chitosan Now Foods
Топ Оферта Топ Марка -4 %
Производител: Now Foods Модел: 026
Хитозан е хранителна добавка за отслабване, която съдържа диетични фибри, получени от черупките на ракообразни. Хитозан е ефективен блокер на мазнини, което улеснява намаляването на теглото чрез предотвратяване на абсорбцията на мазнини. По време на преминаване на Chitosan през стомашно-чревния трак..
46,00лв. 48,00лв.
Дан. основа: 46,00лв.
Производител: Haya labs Модел: 027
Chitosan има уникалната възможност да се свързва с мазнините и холестерола и не съдържа никакви калории.Хитозан е натурална хранителна добавка за отслабване, която е извлечена по напълно естествен път от черупките на ракообразни и съдържа диетични фибри. Хитозан е ефективен блокер на мазни..
26,00лв. 27,00лв.
Дан. основа: 26,00лв.
Показани са от 1 до 2 от 2 резултата (1 страници)