Меню
Кошница

Диуретици

Билки Диуретици
AquaRenn FreeLife AquaRenn FreeLife
Ново Топ Оферта Топ Марка -6 %
Производител: FreeLife Модел: 076
За кои хора е подходящ Акварен? - продукта е подходящ както за мъже, така и за жени, които са на диета и искат да са в добра форма. Независимо дали целта е да просто да отслабнете или да влезнете в най-добрата си форма, това е продукта, който ще даде невероятен завършен вид на Вашата фигура. Ка..
29,00лв. 31,00лв.
Дан. основа: 29,00лв.
Производител: Хербамедика Модел: 080
Liquid for fit е новата натурална хранителна добавка за отслабване.Съставките в съдържанието на liquid for fitса доста обнадеждаващи относно ефективността на добавката за отслабване.Съдържа изцяло само растителни екстракти,които пречистват организма, детоксикира и активират метаболизма, което е от..
23,00лв. 25,00лв.
Дан. основа: 23,00лв.
Water out  NOW Foods Water out  NOW Foods
Ново Топ Марка -9 %
Производител: Now Foods Модел: 077
NOW Water Out  е комбинация от Билки с диуретично действие и хранителни вещества, формулирани в подкрепа на здравословната функция на пикочните пътища и правилния баланс на телесните течности. Water Out  съдържа Билки Диуретици, като Глухарче, което е традиционно използвано за запазване на..
41,00лв. 45,00лв.
Дан. основа: 41,00лв.
Water Pill Natrol Water Pill Natrol
Ново Топ Марка -9 %
Производител: Natrol Модел: 078
Natrol Water Pill е изцяло натурална билкова хранителна добавка, която помага за балансиране на течностите в организма.Когато се комбинира със здравословна диета и тренировъчна програма ефекта и действието са изключително добри. Natrol Water Pill също съдържа и Витамин B-6.Когато сте на диета често ..
20,00лв. 22,00лв.
Дан. основа: 20,00лв.
Water Pills Swanson Water Pills Swanson
Ново Топ Марка -11 % Изчерпан
Производител: Swanson Модел: 079
Swanson Water Pills е мощен билков диуретик, съдържащ билки и растителни продукти, с доказано диуретично действие и помагат за премахване на излишната вода. Swanson Water Pills работи за по-изчистена и релефна физика. В тази комбинация, ще намерите естествени диуретици като buchu leaf, uva ursi leaf..
16,00лв. 18,00лв.
Дан. основа: 16,00лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)