Меню
Кошница

Худия

Hoodia се използва най-често, като хранителна добавка, която потиска апетита. Така приемате по-малко калории през деня , и съответно отслабвате по-лесно и бързо. С прием на Худия чувството за глад намалява, имате усещане на ситост, това намалява приема на въглехидрати, и желанието да се храните със сладко.

Худия Гордони хранителна добавка за отслабване


Hoodia gordonii е африканско растение, което доста прилича на кактус, за жалост се среща все по-рядко и то само в пустинята Калахари. Худия гордони се използва от много векове в северните части на Южна Африка. Когато ловуват племената от бушмени го дъвчели, за да преодолеят глада и жаждата по време на дългите походи.

В днешно време екстракт от Худия се използва като ефективно средство за отслабване. Има повече от 13 вида Hoodia. Единственото вещество което е ефективно е "р57". То се класифицира като стероиден гликозид. В момента изследванията сочат, че само Hoodia Gordonii съдържа "p57". Слабителното действие на Hoodia gordonii се дължи на  съдържащата се в растението, молекулата „Р57”, която изпраща сигнали до мозъка за чувство на ситост. По този начин подтискате апетита и намалявате дневния прием на калории с 30%.

Hoodia extract Haya labs Hoodia extract Haya labs
Ново -4 % Изчерпан
Производител: Haya labs Модел: 046
Haya labs Hoodia extract е висококачествена естествена хранителна добавка, която съдържа екстракт от тропическото растение Hoodia 50%. Екстрактите от това растение са доказали благоприятно въздействие върху организма, включително: успешно подтискане на апетита, увеличават чувството за ситост и норма..
24,00лв. 25,00лв.
Дан. основа: 24,00лв.
Показани са от 1 до 1 от 1 резултата (1 страници)