Меню
Кошница

Swanson Glucomannan

Swanson Glucomannan
Ново Топ Марка

Глюкоманан се извлича от растителен корен на коняк и отдавна се използва в Япония, и в целия свят, за сгъстяване на сосове и повишаване на съдържанието на естествените влакна в ястия с юфка. Глюкоманан е 100% естествена хранителна добавка, популярна със своите ползи за здравето.Глюкоманан на капсули от Суонсън Ви дава лесен начин да си набавите съставката в ежедневието.  

За какво се използват глюкоманан капсули?

Glucomannan Konjac Root капсули са популярни като ефективна хранителна добавка, която подобрява здравословния начин на живот и е отлично средство за отслабване и подтискане на апетита. Коняк корен е източник на един от най-полезните разтворими фибри в природата - глюкоманан. Glucomannan може да абсорбира и задържа вода до 100 пъти от собственото си тегло! Glucomannan има положителен ефект върху нивото на кръвната захар чрез забавяне изпразването на стомаха. Глюкоманан помага също също насърчаване на здравословни нива на холестерол, като по този начин ви дава подкрепа за здравето на сърдечносъдовата система. 

Глюкоманан - Glucomannan
Прием и дозировкаГлюкоманан прием и Начин на употреба: Като хранителна добавка, приемайте по една капсула с пълна чаша вода преди всяко хранене. За максимална полза, да отнеме до две капсули преди всяко хранене.
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Swanson Glucomannan
  • Наличност В наличност
  • Производител Swanson
  • Модел: 050
Продадени: 9
Преглед на продукта: 7471
43.50лв.
С ДДС

Възможни варианти