Поръчки на протеини от facebook Ефективни добавки за отслабване от green-coffee.bg ! Безопасни средства за отслабване. Вземи промо код от Фейсбук страницата ни Фитнес и Здраве

Отслабва ли се с Swanson Glucomannan.

Дозировка на Swanson Glucomannan и начин на прием

Глюкоманан се извлича от растителен корен на коняк и отдавна се използва в Япония, и в целия свят, за сгъстяване на сосове и повишаване на съдържанието на естествените влакна в ястия с юфка. Глюкоманан е 100% естествена хранителна добавка, популярна със своите ползи за здравето.Глюкоманан на капсули от Суонсън Ви дава лесен начин да си набавите съставката в ежедневието.  

За какво се използват глюкоманан капсули?

Glucomannan Konjac Root капсули са популярни като ефективна хранителна добавка, която подобрява здравословния начин на живот и е отлично средство за отслабване и подтискане на апетита. Коняк корен е източник на един от най-полезните разтворими фибри в природата - глюкоманан. Glucomannan може да абсорбира и задържа вода до 100 пъти от собственото си тегло! Glucomannan има положителен ефект върху нивото на кръвната захар чрез забавяне изпразването на стомаха. Глюкоманан помага също също насърчаване на здравословни нива на холестерол, като по този начин ви дава подкрепа за здравето на сърдечносъдовата система. 

Този продукт може да се комбинира успешно с л карнитин от https://l-carnitine.bg/

При диета за отслабване трябва да завишите приема на Протеина. Дневните нужди са повишени, за да ускорите обмяната използвайте протеини за отслабване на най-ниски цени от fitnessdobavki.bg

Глюкоманан - Glucomannan
Прием и дозировка Глюкоманан прием и Начин на употреба: Като хранителна добавка, приемайте по една капсула с пълна чаша вода преди всяко хранене. За максимална полза, да отнеме до две капсули преди всяко хранене.

Мнения и отзиви за добавката за отслабване

Забележка: не поставяйте линкове в коментарите, страницата се одобрява от модератор!
    Лош           Добър

Swanson Glucomannan

  • Наличност няма
  • 22.00
  • 21.90лв.


Възможни вариантиСходни добавки за отслабване

Мнения за Glucomannan Haya labs

Glucomannan (Глюкоманан) е напълно естествена добавка от фибри, която създава чувство за ситост. Глю..

24.00лв 25.00

Етикети: Glucomannan, Глюкоманан