Ефективни добавки за отслабване от green-coffee.bg ! Безопасни средства за отслабване. Вземи промо код от Фейсбук страницата ни Фитнес и Здраве
Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега

Имате Ограничено време за тази офертаОтслабва ли се с Glucomannan Haya labs .

Дозировка на Glucomannan Haya labs и начин на прием

Glucomannan (Глюкоманан) е напълно естествена добавка от фибри, която създава чувство за ситост. Глюкоманан е водоразтворим източник на хранителни фибри, извлечен от корена на растението Конджак. Konjac Root е Съставено от 70% Глюкоманан, това растение се отглежда главно в Япония. Използва се от векове в азиатските култури под формата на добавка към традиционни храни. Konjac Root Glucomannan капсули са популярни като ефективна хранителна добавка, която подобрява здравословния начин на живот и е отлично средство за отслабване и подтискане на апетита. Коняк корен е източник на един от най-полезните разтворими фибри в природата - глюкоманан. Glucomannan може да абсорбира и задържа вода до 100 пъти от собственото си тегло! Glucomannan има положителен ефект върху нивото на кръвната захар чрез забавяне изпразването на стомаха. Глюкоманан помага също също насърчаване на здравословни нива на холестерол, като по този начин ви дава подкрепа за здравето на сърдечносъдовата система.

Този продукт може да се комбинира успешно с л карнитин от https://l-carnitine.bg/

При диета за отслабване трябва да завишите приема на протеини от Fitnessdobavki.bg/. Дневните нужди са повишени, за да ускорите обмяната използвайте протеини за отслабване на най-ниски цени от fitnessdobavki.bg

Глюкоманан - Glucomannan
Прием и дозировка Glucomannan Haya labs прием и Начин на употреба: Като хранителна добавка, приемайте по една капсула глюкоманан с пълна чаша вода преди всяко основно хранене. За максимална полза, до две капсули преди всяко хранене.

Мнения и отзиви за добавката за отслабване

Забележка: не поставяйте линкове в коментарите, страницата се одобрява от модератор!
    Лош           Добър

Glucomannan Haya labs

  • Наличност няма
  • 25.00
  • 24.00лв.


Възможни вариантиСходни добавки за отслабване

Мнения за Swanson Glucomannan

Глюкоманан се извлича от растителен корен на коняк и отдавна се използва в Япония, и в целия свят, з..

21.90лв 22.00
Мнения за Глюкоманан за отслабване

Глюкоманан капсули се използва за отслабване извлечен от Коняк корен. Източник на разтворими фибри. ..

19.00лв 22.00

Етикети: Глюкоманан, Glucomannan,