Меню
Кошница

African Mango 350mg Haya Labs

African Mango 350mg Haya Labs
African Mango 350mg Haya Labs
Ново -19 % Изчерпан
African Mango 350mg Haya Labs
African Mango 350mg Haya Labs

Haya Labs African Mango е екстракт, който поддържа загуба на тегло, намалява нивата на лошия холестерол и регулира обмяната на веществата. 

African Mango семена съдържат 8,5% протеини, 15% въглехидрати и 67% мазнини. Те също съдържат големи количества калций и желязо , както и витамини - , рибофлавин, тиамин и ниацин, които стимулират здравословния метаболизъм.


Плодът е богат на мастни киселини като лауринова, миристинова, стеаринова, палмитинова  и олеинова киселини.

African Mango Seed Oil е богат източник на бета-каротин.Високите количества фибри в African Mango подкрепят намаляването на холестерол и триглицериди, което от своя страна помага за загуба на тегло. African Mango повишава нивата на полипептидната адипонектин, който влияе върху производството на захар. Въпреки това, тя оптимизира метаболизма на мазнините и увеличава нивата на инсулина, като стимулира тялото да използва мазнините като източник на енергия и като водят до сваляне на килограми.

Haya Labs African Mango действие и ефект: ускорява обмяната на веществата, Намалява нивата на холестерола, потиска апетита, Стимулира здравословно отслабван,е Поддържа сърдечно-съдовата система. Столетия African Mango - типичен дърво за тропическите гори в Гвинея - е била използвана за медицински цели, включително за облекчаване на болката, диария, херния, диабет и повишена температура. Доказано е, че екстракт от африкански манго поддържа намаляването на нивата на холестерол и повишаване на нивата на липопротеини с ниска плътност; Той също така стимулира здравословна загуба на тегло.

Африкански манго - African Mango
Прием и дозировкаHaya Labs African Mango прием и Начин на употреба: Приемайте 1 доза два пъти дневно. дози в опаковка : 60 изгаряне на мазнините - ефективно и здравословно
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
Защита от СПАМ
African Mango 350mg Haya Labs
  • Наличност Изчерпан
  • Производител Haya labs
  • Модел: 047
Продадени: 6
Преглед на продукта: 6687
25.00лв.
31.00лв.
С ДДС

Възможни варианти