Този сайт използва бисквитки.

За по-подробна информация относно "бисквитките", които използваме, моля, проверете нашата Политика за поверителност

Приемане на текущите настройки
Меню
Кошница

Apple Pectin NOW Foods

Apple Pectin NOW Foods
Apple Pectin NOW Foods
Ново Топ Марка -2 %
Apple Pectin NOW Foods
Apple Pectin NOW Foods

Ябълков пектин е източник на водно разтворими фибри, който имат гело-образуващ ефект, когато се смесят с вода. Като диетични фибри, ябълков пектин може да бъде полезно в подкрепа добро здравето на дебелото черво и се използва като ефективно средство за отслабване.

Ябълков пектин  се употребява, като естествено средство за нарушения в храносмилането. Тъй като ябълковия пектин е с високо съдържание на фибри, се използва, за да помогне за регулиране на изхождания. То може да помогне за намаляване на възпалението, свързани с диария, както и помощно средство при запек. Той се използва и за подпомагане на лечението на колит, болест на раздразненото черво, и други свързани с нарушения в храносмилането. Това е една от причините, поради които ще го намерите като съставка в Colon детоксикатор формула и други лекарства, насочени към лечение на заболявания на червата.

В допълнение към подпомагане на храносмилателната система, ябълков пектин също е доказано ефективен, за цялостното здраве на сърцето. При проучвания на ябълков пектин, е доказано, че може да помогне за по-ниски нива на кръвната захар, нива на общия холестерол и нива на триглицеридите. Той може да играе роля в контролирането на нивата на кръвната захар, както и за забавянето на усвояването на захари и мазнини.Ето защо е добре да добавите Apple Pectin при диети за отслабване.


Ябълков пектин - Apple Pectin
Прием и дозировка Apple Pectin NOW Foods прием: Вземете 2 пъти по 1 капсула дневно 30 минути преди основно хранене
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
Apple Pectin NOW Foods
  • Наличност В наличност
  • Производител Now Foods
  • Модел: 062
Продадени днес: 2
Преглед на продукта: 2860
43.00лв.
44.00лв.

Възможни варианти