Меню
Кошница

Super Cuts 3 Universal Nutrition

Super Cuts 3 Universal Nutrition
Super Cuts 3 Universal Nutrition
Топ Марка
Super Cuts 3 Universal Nutrition
Super Cuts 3 Universal Nutrition

Когато говорим за качество и традиции universal super cuts 3 определено е винаги в топ класациите за най-добър фет бърнър. Добавката за отслабване заслужи това признание, защото е повече от 15 години на пазара на хранителни добавки.Малко са продуктите за отслабване които се задържат повече от година -две, а Super Cuts 3 е вече второ десетилетие.Ето защо заслужава Вашето доверие!

Universal super cuts 3 е комплексен фет бърнър той съдържа и липотропици и билки с диуретично действие ,които подпомагат да премахнете излишната вода в тялото.Билките за отслабване са основен фактор при диети. Изчистването на водата ,която е извън мускула ,придава по релефен и изчистен вид.В период на изчистване на мазнини повечето хора имат проблем със Задръжката на вода,освен че не изглеждате във форма,това пречи и на транспорта на отпадъчните продукти от метаболизма от клетките към лимфата. Това притиска кръвоносните съдове и увеличава налягането в тъканите.

Super Cuts 3 е много чиста и безопасна добавка за отслабване разработена, с цел да оптимизиране метаболизма на мазнините, тяхното изгаряне и повишаване на мускулна маса. Super Cuts 3 е доказана формула , която съдържа ключови активни съставки за отслабване, като л-карнитин, билкови диуретици, натурални енергетици, инсулинови усилватели, и необходимите при всяка диета за отслабване липотропици. Като бонус получавате основни хранителни вещества като витамин В6, хром и калций. 


Липотропни фетбърнъри - Lipotropic Fat Burner
Прием и дозировка
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Super Cuts 3 Universal Nutrition
Този продукт отговаря на условията за безплатна доставка
Имате Безплатна доставка за продукти над 50 лв
  • Наличност В наличност
  • Производител Universal Nutrition
  • Модел: 012
Продадени: 12
Преглед на продукта: 9646
58.00лв.
С ДДС

Възможни варианти