Меню
Кошница

Amix Lipotropic Fat Burner

Amix Lipotropic Fat Burner
Amix Lipotropic Fat Burner
Amix Lipotropic Fat Burner
Amix Lipotropic Fat Burner

Amix Lipotropic Fat Burner съдържа всичко необходимо за отслабване като комбинира 9-те най активни липотропни съставки за изгаряне на натрупаните мазнини по проблемните зони, крака, ханш паласки и дупето.Lipotropic Fat Burner на Amix не съдържа кофеин и други стимуланти. Фет бърнъра оптимизира метаболизма и използва мазнините за енергия.Така с един куршум , два заека-отслабвате безопасно, като в същото време сте енергични.

Липотропните фет бърнъри носят името си от вещества, които играят основна роля за усвояването и изгарянето на мазнини в организма-Липотропиците. Те засилват и оптимизират Липолизата- процес при който мазнините се разграждат и се използват за енергия. Състава на Amix Lipotropic Fat Burner включва всички необходими Липотропици, които действат синергично ,както за ускоряване на метаболизма с цел изгаряне на мазнините така и за увеличаване на енергията в тялото. Amix Lipotropic Fat Burner съдържа  л-карнитин, холин, бетаин, метионин, инозитол, таурин, HCA, CLA и витамин В6.
Липотропни фетбърнъри - Lipotropic Fat Burner
Прием и дозировкаAmix Lipotropic Fat Burner прием: Вземете общо 5 капсули дневно, разпръснати през деня, като е важно приема да е 30 минути преди основно хранене или тренировка.
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Amix Lipotropic Fat Burner
  • Наличност В наличност
  • Производител Amix Nutrition
  • Модел: 010
Продадени: 10
Преглед на продукта: 9825
33.00лв.
С ДДС

Възможни варианти