Меню
Кошница

Now Foods Glutathione 250mg Veg Capsules

Now Foods Glutathione 250mg Veg Capsules
Now Foods Glutathione 250mg Veg Capsules
Ново Топ Марка -10 %
Now Foods Glutathione 250mg Veg Capsules
Now Foods Glutathione 250mg Veg Capsules

Now Foods Glutathione 250 мг. съдържа Редуцирана активна форма Глутатион. Глутатионът е малка пептидна молекула, съставена от три аминокиселини: цистеин, глутаминова киселина и глицин. Той се произвежда от всяка клетка на тялото, с особено високи нива в черния дроб. Изключително Подходящ при диети за отслабване. Глутатионът е от решаващо значение за функцията на здравата имунна система и е необходим за правилните процеси на детоксикация. Чрез директно неутрализиране на свободните радикали, както и чрез поддържане на активността на витамините С и Е. Екстрактът от бял трън и алфа липоевата киселина са включени като допълнителни съставки.

Глутатионът е от решаващо значение за детоксикацията в черния дроб. В черния дроб, глутатионът се свързва с токсините, преди те да се екскретират, което е важна стъпка при изваждането им от тялото. В действителност, детоксичната сила на глутатиона е толкова мощна, че се използва за хора, които се предозирали с някоя субстанция и трябва да отидат в болницата за детоксикация. В този случай, човек получава и друга аминокиселина, която помага на тялото им да произвежда глутатион, наречен N-ацетил цистеин (NAC). NAC увеличава производството на глутатион, което помага на черния дроб да се отърве от вредната съставка.

Глутатионът също може да бъде много важен за подпомагане на тялото да се отърве от токсините във вашата храна и околна среда. 

Детоксикация
Прием и ДозировкаПредложена употреба на Now Foods, Glutathione, 250 mg, 60 Veg Capsules: Приемайте по 1 капсула дневно, за предпочитане на празен стомах.
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Now Foods Glutathione 250mg Veg Capsules
Този продукт отговаря на условията за безплатна доставка
Имате Безплатна доставка за продукти над 50 лв
  • Наличност В наличност
  • Производител Now Foods
  • Модел: 115
Продадени: 1
Преглед на продукта: 4142
63.00лв.
70.00лв.
С ДДС

Възможни варианти

Етикети: Glutathione , Глутатион