Ефективни добавки за отслабване от green-coffee.bg ! Безопасни средства за отслабване. Вземи промо код от Фейсбук страницата ни Фитнес и Здраве
Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега

Имате Ограничено време за тази оферта  • Най-добра Цена и начин на прием на Ябълков пектин ВитаПектин

Отслабва ли се с Ябълков пектин ВитаПектин.

Дозировка на Ябълков пектин ВитаПектин и начин на прием

Сигурен съм ,че всички са убедени в това че ябълките са една от най-здравословните храни на планетата.Това което дава продукт като Ябълков пектин от ВитаПектин е концентрация на полезните съставки,събрана от голямо количество ябълки.VitaPectin apple pectin е събрал в една удобна и практична за използване кутия здравословни съставки от 8,6 килограма ябълки.Сами разбирате че 1 саше ви доставя концентрация от пектин, за производството на което се използват около 2 кг ябълки.Това количество пектин трудно бихте си доставили само ако консумирате ябълки, и е с много малко калории.Това прави Ябълков пектин от Вита пектин много подходящ за хора които са на диета за отслабване.

Още едно от основните предимства на пектин на прах е високата усвояемост той се разтваря много бързо във вода, и се усвоява напълно от организма.Много малко от предлаганите на пазара продукти се възприемат от организма на 100 %, повечето се усвояват едва 10-15%.

Консумирането на храни с високо съдържание на фибри помага на човек да се чувства сит и предотвратява глада, който е проблем за много хора на диета за отслабване.Това се случва, защото влакната предизвикват храносмилателния процес да се забави и усещането за ситост трае по-дълго. Ябълки са идеална храна за тази цел, но ябълков пектин ви доставя концентрирано съдържание от 100% натурален продукт, получен по патентована технология от специален сорт ябълки и с ниско съдържание на калории.

Освен при диети за отслабване ябълков пектин от ВитаПектин е полезен и за регулиране движението на червата.Прочиства организма от токсини и тежки метали и нормализира нивата на холестерол. Ябълков пектин може да бъде от полза и за хората с колит , болест на раздразненото черво и други храносмилателни разстройства.Ябълков пектин подобрява храносмилателната система и перисталтика, и не на последно място подобрява чревна микрофлора, така повишава имунитета.

Този продукт може да се комбинира успешно с л карнитин от https://l-carnitine.bg/

При диета за отслабване трябва да завишите приема на протеини от Fitnessdobavki.bg/. Дневните нужди са повишени, за да ускорите обмяната използвайте протеини за отслабване на най-ниски цени от fitnessdobavki.bg

Ябълков пектин - Apple Pectin
Прием и дозировка Ябълков пектин ВитаПектин прием: Вземете едно саше на ден, половин час преди основно хранене сутрин или вечер. Съдържанието в едно саше се разбърква с 250 мл вода или сок.

Мнения и отзиви за добавката за отслабване

Забележка: не поставяйте линкове в коментарите, страницата се одобрява от модератор!
    Лош           Добър

Ябълков пектин ВитаПектин

  • Наличност В наличност
  • 27.00
  • 24.50лв.


Възможни вариантиСходни добавки за отслабване

Мнения за Apple Pectin NOW Foods

Ябълков пектин е източник на водно разтворими фибри, който имат гело-образуващ ефект, когато се смес..

43.00лв 44.00
Мнения за Apple Pectin Haya Labs - 500mg

Ябълков пектин  се употребява, като естествено средство за нарушения в храносмилането. Тъй като..

22.00лв 23.00
Мнения за Ябълков пектин и касис ВитаПектин

Съвсем не е случайна комбинацията на ябълков пектин и касис.Kasisе още е известен като черно френско..

26.00лв 28.00

Етикети: Ябълков пектин, ВитаПектин, Apple Pectin,