Ефективни добавки за отслабване от green-coffee.bg ! Безопасни средства за отслабване. Вземи промо код от Фейсбук страницата ни Фитнес и Здраве
Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега

Имате Ограничено време за тази офертаОтслабва ли се с Chitosan Now Foods.

Дозировка на Chitosan Now Foods и начин на прием

Хитозан е хранителна добавка за отслабване, която съдържа диетични фибри, получени от черупките на ракообразни. Хитозан е ефективен блокер на мазнини, което улеснява намаляването на теглото чрез предотвратяване на абсорбцията на мазнини. По време на преминаване на Chitosan през стомашно-чревния тракт събира мазнините, може да поеме 4-6 пъти повече мазнини, отколкото теглото си.Chitosan Now Foods почиства тялото от излишните мазнини преди да се абсорбират,чрез патентована форма на хитозан, която е с пет пъти по-високо съдържание от продуктите на пазара.

Вторият компонент в подкрепа на борбата срещу килограмите е хром. Предимствата на хром предимно са, че потиска апетита за сладко и има благоприятен ефект върху метаболизма. Стабилизира кръвната захар и засилва действието на инсулин. Поради това, употребата му се препоръчва особено за хора с повишен глад за захар. Добавка Chromium допълва липсите на хром в диетата, и с нея може по-ефективно да се борите с излишните килограми.

Използвани източници и информация за Хитозан-действие, прием и противопоказания

Този продукт може да се комбинира успешно с л карнитин от https://l-carnitine.bg/

При диета за отслабване трябва да завишите приема на протеини от Fitnessdobavki.bg/. Дневните нужди са повишени, за да ускорите обмяната използвайте протеини за отслабване на най-ниски цени от fitnessdobavki.bg

Хитозан - Chitosan
Прием и дозировка Хитозан прием: Вземете 3 капсули Chitosan Now Foods дневно преди основните хранения

Мнения и отзиви за добавката за отслабване

Забележка: не поставяйте линкове в коментарите, страницата се одобрява от модератор!
    Лош           Добър

Chitosan Now Foods

  • Наличност В наличност
  • 48.00
  • 46.00лв.


Възможни вариантиЕтикети: Хитозан, Chitosan,