Ефективни добавки за отслабване от green-coffee.bg ! Безопасни средства за отслабване. Вземи промо код от Фейсбук страницата ни Фитнес и Здраве
Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега

Имате Ограничено време за тази офертаОтслабва ли се с Green Tea Swanson.

Дозировка на Green Tea Swanson и начин на прием

Green Tea Swanson е ефективен и икономичен боец със свободните радикали.Всяка капсула съдържа 500 мг от изсушен зелен чай на листа на уникално ниска цена.Съвременната наука е открила удивителен начин да предоставя ползите от прием на зелен чай в удобни капсули.Така лесно и бързо можете да доставите на организма антиоксидантна защита.

Много хора смятат, зеления чай, за течността на живота, което е и причината Green Tea да е толкова обичана в цел свят напитка, като здравословен тоник, който подкрепа цялостно здравето и благосъстоянието. Екстракт от зелен чай е един цялостен тоник, който поддържа здравето и допълва тялото с антиоксиданти, които се борят със свободните радикали, молекулите, които могат да причинят много болести в тялото, като например сърдечно-съдови заболявания. Ето защо прием на зеления чай на капсули,допълва здравословното хранене и режим и поддържа целостното здраве на организма, Зелен чай е подкрепа и за имунната система и обмяната на веществата. 

Зелен чай се използва за подкрепа на здравето, като хранителна добавка към здравословната диета. Екстракт от зелен чай капсули от Суонсън могат да се използват за много цели:

  • За отслабване
  • Поддръжка на сърдечно-съдовата система
  • Поддръжка на имунната система
  • Антиоксидантна защита


Добавената полза на екстракт от зелен чай на Суонсън е ,че е под формата на капсули, което ви позволява да го приемате бързо и лесно, без да е необходимо да се варят горещи напитки.

Този продукт може да се комбинира успешно с л карнитин от https://l-carnitine.bg/

При диета за отслабване трябва да завишите приема на протеини от Fitnessdobavki.bg/. Дневните нужди са повишени, за да ускорите обмяната използвайте протеини за отслабване на най-ниски цени от fitnessdobavki.bg

Green Tea Extract - Зелен чай екстракт
Прием и дозировка Green Tea Swanson прием: В стандартизирана форма на екстракт от зелен чай 500 мг, Суонсън препоръчва доза от 1 капсула, веднъж или два пъти на ден.

Мнения и отзиви за добавката за отслабване

Забележка: не поставяйте линкове в коментарите, страницата се одобрява от модератор!
    Лош           Добър

Green Tea Swanson

  • Наличност В наличност
  • 11.00
  • 9.00лв.


Възможни вариантиСходни добавки за отслабване

Мнения за EGCG Green Tea Extract Now

EGCG-Epigallocatechin gallate,  основно съединение,  в зеления чай, което има силно изразе..

40.00лв 44.00
Мнения за Green Tea Extract Now

Now Green Tea Extract предлага удобен начин за получаване на активните съставки на зелен чай в конце..

30.00лв 33.00

Етикети: Зелен чай екстракт, Green Tea Extract,