Меню
Кошница

Green Tea Natrol

Green Tea Natrol
Green Tea Natrol
Ново Топ Марка -5 %
Green Tea Natrol
Green Tea Natrol

Има достатъчно доказателства, че в дългосрочен план консумацията на зелен чай екстракт който съдържа катехини е от полза за изгаряне на мазнини.Natrol Green Tea е здравословна хранителна добавка за отслабване с мощна здравна подкрепа и антиоксидантна защита. Използва се от векове за добро здраве, зелен чай е богат на полифеноли.Тайната на зеления чай се крие във факта, че е богат на катехининови полифеноли, особено епигалокатехин галат (EGCG). EGCG е силен антиоксидант, който може да инхибира растежа на вредните клетки, без да уврежда здравите тъкани.Катехиновите полифеноли могат да работят заедно с други съставки, за да се повиши нивото на окисление на мазнини и термогенезата, така тялото ви изгаря мазнини, за да се създаде топлина и енергия.

Ползите от зеления чай са били известни в Китай в продължение на векове. Десетилетия съвременните изследвания документират доказателства,че зелен чай е с широк обхват от ползи за здравето. Ползите от зеления чай са многобройни от подкрепа за сърдечно-съдовите заболявания, отслабване и загуба на тегло, и дори защита от вирусни инфекции. Read more at https://www.natrol.com/p-54-green-tea.aspx#tzO9RGb1FZx5GVQw.99Natrol Green Tea носи предимства на тази древна билка в концентрирана, лесна за употреба формула, която помага в ежедневието като ви дава енергия, помага за отслабване и оптимално здраве.

Green Tea Extract - Зелен чай екстракт
Прием и дозировкаGreen Tea Natrol прием: Като хранителна добавка, приемайте по 1 капсула дневно по време на хранене. Не приемайте този продукт на празен стомах
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Green Tea Natrol
  • Наличност В наличност
  • Производител Natrol
  • Модел: 074
Продадени: 1
Преглед на продукта: 6301
21.00лв.
22.00лв.
С ДДС

Възможни варианти