Меню
Кошница

CLA 800 mg Now Foods

CLA 800 mg Now Foods
CLA 800 mg Now Foods
Ново Топ Марка -5 %
CLA 800 mg Now Foods
CLA 800 mg Now Foods

CLA (конюгирана линолова киселина) е клас мастни киселини, които се срещат естествено в говеждото месо и млечните продукти. Въпреки, че CLA играе важна роля в редица клетъчни и метаболитни процеси, хората не са в състояние да произвеждат самостоятелно CLA и затова е нужно да се добави прием в диетата. Тъй като CLA се добива обикновено от пасищни животни, промените в земеделските практики са довели до много по-малко съдържание на CLA в нашите храни, това намалява неговата наличност в съвременните диети. Ето защо, прием на добавка CLA се препоръчва за да получите желаните нива на CLA и неговите полезни ефекти. 

CLA е известен като анти раково, противовъзпалително, стабилизиращо инсулинавата чувствителност и нивото на кръвната захар.Също така към ползите от прием на КЛА може да се причислят и превенцията от сърдечно-съдови заболявания, намаляване на високо кръвно налягане, подобряване на HDL до ниво LDL холестерол, повишанване на имунитета и най-вече известен като добавка за отслабване и запазване на мускулната маса.

CLA (конюгирана линолова киселина) е отличителен източник на омега-6 мастни киселини, както и една от най-популярните добавки за отслабване. Съвременната диета, съдържаща много малки количества от CLA. Днес, повечето хора консумират по-малко от един грам КЛА на ден от храна. Това прави диетичната добавка, ефективен начини за получаване на идеални нива от тези важни мастни киселини. Ефективността на CLA няма да намалее с течение на времето, и не е необходимо да се взима циклично. NOW® CLA 800 мг ще даде най-добри резултати, когато се използва от лица, които тренират редовно, следват разумна диета, и приемат продукта правилно.

NOW CLA е получен от Non-GMO шафраново масло и доставя 800 мг CLA на всяко драже.

Използвани източници и информация за Cla Линолова Киселина-действие,прием и странични ефекти

CLA-Линолова Киселина
Прием и дозировкаCLA 800 mg Now Foods прием: Вземете 3 капсули дневно приети с храната
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
Защита от СПАМ
CLA 800 mg Now Foods
Този продукт отговаря на условията за безплатна доставка
Имате Безплатна доставка за продукти над 50 лв
  • Наличност В наличност
  • Производител Now Foods
  • Модел: 041
Продадени: 2
Преглед на продукта: 8047
52.00лв.
55.00лв.
С ДДС

Възможни варианти