Меню
Кошница

Green Tea Swanson

Green Tea Swanson
Green Tea Swanson
Ново Топ Марка -18 %
Green Tea Swanson
Green Tea Swanson

Green Tea Swanson е ефективен и икономичен боец със свободните радикали.Всяка капсула съдържа 500 мг от изсушен зелен чай на листа на уникално ниска цена.Съвременната наука е открила удивителен начин да предоставя ползите от прием на зелен чай в удобни капсули.Така лесно и бързо можете да доставите на организма антиоксидантна защита.

Много хора смятат, зеления чай, за течността на живота, което е и причината Green Tea да е толкова обичана в цел свят напитка, като здравословен тоник, който подкрепа цялостно здравето и благосъстоянието. Екстракт от зелен чай е един цялостен тоник, който поддържа здравето и допълва тялото с антиоксиданти, които се борят със свободните радикали, молекулите, които могат да причинят много болести в тялото, като например сърдечно-съдови заболявания. Ето защо прием на зеления чай на капсули,допълва здравословното хранене и режим и поддържа целостното здраве на организма, Зелен чай е подкрепа и за имунната система и обмяната на веществата. 

Зелен чай се използва за подкрепа на здравето, като хранителна добавка към здравословната диета. Екстракт от зелен чай капсули от Суонсън могат да се използват за много цели:

  • За отслабване
  • Поддръжка на сърдечно-съдовата система
  • Поддръжка на имунната система
  • Антиоксидантна защита


Добавената полза на екстракт от зелен чай на Суонсън е ,че е под формата на капсули, което ви позволява да го приемате бързо и лесно, без да е необходимо да се варят горещи напитки.
Green Tea Extract - Зелен чай екстракт
Прием и дозировкаGreen Tea Swanson прием: В стандартизирана форма на екстракт от зелен чай 500 мг, Суонсън препоръчва доза от 1 капсула, веднъж или два пъти на ден.
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Green Tea Swanson
  • Наличност В наличност
  • Производител Swanson
  • Модел: 075
Продадени: 4
Преглед на продукта: 6087
9.00лв.
11.00лв.
С ДДС

Възможни варианти