Меню
Кошница

Universal Fat Burners

Universal Fat Burners
Universal Fat Burners
Ново Топ Марка Изчерпан
Universal Fat Burners
Universal Fat Burners

Много хора имат непоносимост към термогенни фет-бърнъри, които съдържат стимуланти на нервната система. Ако сте човек, който иска да избегне тези съставки, Universal Fat Burners е идеалния вариант за Вас.  Най-добрия фетбърнър, не е най-силният! Не по това се определя неговата ефективност. Когато избирате добавка за отслабване, нейните съставки трябва да са съобразени с Вашите нужди и здравословно състояние. Едва ли ще постигнете добри резултати, ако използвате добавки с термогенни стимуланти а това не ви кара да се чувствате добре. Ето за това компанията Universal Nutrition разработва Fat Burners, който е подходящ и ефективен и за хора които не са активни спортисти.

Universal Fat Burners е липотропен и метаболитен комплекс, който съдържа над 10 хранителни вещества, предназначени да ви помогнат да отслабнете по-лесно и по-бързо. Fat Burners на Universal Nutrition е повече от ефективен липотропен фет-бърнър, който ще ви помогне  да се освободите от натрупаните килограми и съхранените мазнини в проблемните области, като корем ханш и бедра. 

Universal Fat Burners Ще транспортира мазнините в митохондриите на клетките, за да ги изгори като енергия.  Fat Burners е хранителна добавка, която поддържа и забързва метаболизма цялостно.

Липотропни фетбърнъри - Lipotropic Fat Burner
Прием и дозировкаПриемайте 2 капсули дневно с повече вода 30 минути преди основно хранене или спорт.
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Universal Fat Burners
Продадени: 2
Преглед на продукта: 4122
40.00лв.
С ДДС

Възможни варианти