Меню
Кошница

San T3

San T3
San T3
Ново
San T3
San T3

Какво е San T3 и как работи?  Бързам веднага да уточня, San T3 е хранителна добавка, а не хормон на щитовидната жлеза. Това е абсолютно натурален продукт, който кара организма по естествен начин да Оптимизиране на производство на Хормоните на щитовидната жлеза.

  • Загуба на мазнини без стимуланти
  • 99,9% чисти гугулстерони
  • Естествено увеличавайте скоростта на метаболизма
  • Подпомагане функцията на щитовидната жлеза 
  • Оптимизиране на производство на Хормоните на щитовидната жлеза
  • Насърчаване на загубата на мазнини без стимуланти


Какво е San T3 и как работи. Поддържането на метаболизма Ви е едно от най-трудните и най-важни неща на които трябва да обърнете внимание при диета за отслабване и изгаряне на мазнини. Намаляването на производството на Т3, най-активният и критичен хормон на щитовидната жлеза за изгаряне на мазнините, може да спре напредъка ви. Пренапрежението и твърдите диети, които нямат необходимите хранителни вещества, могат да имат отрицателен ефект върху нивата на тиреоидните хормони, което води до по-бавен метаболизъм, умора и проблеми с настроението като тревожност и депресия. Тези проблеми с настроението също могат да затруднят да се мотивирате да постигнете целите си за формиране на тялото.


Увеличаване производството на щитовидните хормони

Въпреки че има химически решения за ниски нива на хормони на щитовидната жлеза, те могат да бъдат рискови и неизбежно ще причинят на тялото ви да затвори естественото си производство на хормон. SAN Nutrition знае, че борбата е реална, така че ние разработихме мощно и естествено решение, което подкрепя и подобрява системите на тялото, вместо да ги кара да престанат да функционират.

Guggulsterones имат дълга история на използване за многобройните си ползи за здравето, от благоприятното им влияние върху нивата на липидите в кръвта до способността им да инхибират възпалението и да лекуват акне. Благоприятното въздействие върху производството на хормони на щитовидната жлеза е причината, поради която Т3 на SAN се състои от 99,9% чисти гугулстерони, които са стандартизирани за 55% Z и 45% Е изомери, осигурявайки максимална сила. Тези изомери са отговорни за даване на Т3 способността му да поддържа естествено щитовидната жлеза - без никакви отрицателни странични ефекти.

Когато искате да изгорите усилията си за изгаряне на мазнини на следващото ниво, без да стимулирате нервната система, Т3 е идеалният избор за естествено увеличаване на способностите за изгаряне на мазнините в тялото.
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
Защита от СПАМ
San T3
  • Наличност В наличност
  • Производител SAN
  • Модел: 117
Продадени: 8
Преглед на продукта: 4127
41.00лв.
С ДДС

Възможни варианти