Ефективни добавки за отслабване от green-coffee.bg ! Безопасни средства за отслабване. Вземи промо код от Фейсбук страницата ни Фитнес и Здраве
Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега

Имате Ограничено време за тази офертаОтслабва ли се с Mex Nutrition CLA + Green Tea.

Дозировка на Mex Nutrition CLA + Green Tea и начин на прием

Хранителната добавка MEX CLA + Зеленият чай осигурява три от най-активните вещества за отслабване и подпомагане на процеса на намаляване на мастната тъкан, а именно - CLA, екстракт от зелен чай- EGCG. MEX CLA съдържа внимателно подбран кръг от съставки, които активират всички фази на изгарянето на мазнините и едновременно с това предотвратяват загубата на мускулна маса и твърдост. Няколко седмици употреба на добавката гарантира видими резултати загуба на тегло, ограничава риска от йо-йо ефект и  ясно намалява появата на целулит. 

Защо комбинацията от CLA и зелен чай подпомага процеса на отслабване така ефективно? 

Линолова киселина, известни като CLA, и полифенолните съединения - EGCG, открити в зеления чай се допълват взаимно много ефективно в процеса при диети за  отслабване. Екстрактът от зелен чай съдържа високо-ефективни биологично активни вещества, които ускоряват три важни процеси: разграждане на мазнините, ефективно изгаряне на мазнините в мускулните клетки и предотвратяване на натрупване на нови мазнини. Линоловата киселина в продукта отговаря и гарантира за резултатите - унищожаване и пълно премахване на мастните клетки, без да могат да се възстановят отново. Освен това, CLA активира силно процеса на създаване на нови мускули на мястото на изгубените мазнини. Следователно, тялото става значително по-твърдо. 

Как хранителна добавка CLA предотвратява развитието на целулит? 

В тази връзка CLA мастни киселини имат специална роля. Този изключително ценен хранителен продукт за отслабване и загубата на мазнини ,запазва мускулната тъкан при диети. Намалява мастната тъкан, стяга и заздравява кожата и й придава по-гладък и плътен вид. В същото време, CLA ефективно предпазва от натрупването на бучки мазнини, особено в региони по бедрата и задните части. Ефективността на този процес е допълнително подкрепен от L-карнитин. 

Кой по-специално трябва да използва CLA добавка? 

Хранителната добавка MEX CLA + Зеленият чай е специално подготвена формула, която работи в почти всички случаи на наднормено тегло. Добавката се препоръчва особено при диети за отслабване. По време на диети , тя не само динамично ускорява процеса на изгаряне на мазнини, но също така предотвратява загубата на мускулна маса. След отслабване тя ограничава риска от йо-йо ефект. Добавката има допълнително и много важно влияние върху действието на сърцето и сърдечно-съдовата система, и тя може да бъде също така успешно използвана в случаи на ниска физическа активност. 

Използвани източници и информация за Cla Линолова Киселина-действие,прием и странични ефекти

Този продукт може да се комбинира успешно с л карнитин от https://l-carnitine.bg/

При диета за отслабване трябва да завишите приема на протеини от Fitnessdobavki.bg/. Дневните нужди са повишени, за да ускорите обмяната използвайте протеини за отслабване на най-ниски цени от fitnessdobavki.bg

CLA-Линолова Киселина
Прием и дозировка Mex Nutrition CLA + Green Tea прием: Вземете 1 драже дневно с храната

Мнения и отзиви за добавката за отслабване

Забележка: не поставяйте линкове в коментарите, страницата се одобрява от модератор!
    Лош           Добър

Mex Nutrition CLA + Green Tea

  • Марка Mex Nutrition
  • Категория: CLA
  • Код на продукта 048
  • Наличност В наличност
  • 26.00
  • 25.90лв.


Възможни вариантиСходни добавки за отслабване

Мнения за Cla 80 femme Allmax Nutrition

Cla пречи на натрупването на мазнини в тялото Allmax Nutrition Cla 80 femme е продукт за отслаб..

22.00лв 22.00
Мнения за Amix CLA 1200 & Green Tea

Една ефективна комбинация от конюгирана линолова киселина и екстракт от зелен чай. Конюгирана линоло..

32.00лв 33.00
Мнения за CLA 800 mg Now Foods

CLA (конюгирана линолова киселина) е клас мастни киселини, които се срещат естествено в говеждото ме..

52.00лв 55.00
Мнения за Platinum Pure CLA MuscleTech

Повечето хора се интересуват от CLA заради способността и да изгаря мазнините и изгражда мускули едн..

49.00лв 55.00

Етикети: CLA, Линолова Киселина, Conjugated Linoleic Acid