Меню
Кошница

Hoodia extract Haya labs

Hoodia extract Haya labs
Hoodia extract Haya labs
Ново -4 % Изчерпан
Hoodia extract Haya labs
Hoodia extract Haya labs

Haya labs Hoodia extract е висококачествена естествена хранителна добавка, която съдържа екстракт от тропическото растение Hoodia 50%. Екстрактите от това растение са доказали благоприятно въздействие върху организма, включително: успешно подтискане на апетита, увеличават чувството за ситост и нормализират нивата на кръвната захар.

Hoodia е вид тропически кактус и според различни проучвания, Худия екстракти могат да изпращат сигнали до мозъка за да блокират производството на стомашни киселини. Това е начинът по който, екстракт от Hoodia поддържа здравословен контрол върху процеса на отслабване и намаляване на подкожните мазнини .Освен всичко това,  екстракт от Hoodia подобрява чревната функция и дори регулира нивата на кръвната захар.

Haya labs Hoodia extract действие и ефект100% натурален екстракт, потиска апетита, ускорява процесите, свързани с енерго потреблението, екстракт от Hoodia успешно се използва в процеса на отслабване, защото увеличава чувството за ситост, осигурява допълнителна енергия за организма и подкрепя процеса на загуба на мазнини.

Използвани източници и информация за Худия Гордони-Hoodia gordonii-действие,прием и странични ефекти

Худия Гордони - Hoodia
Прием и дозировкаHaya labs Hoodia extract прием и Начин на употреба: Приемайте 1 доза дневно по време на хранене. дози в опаковка: 60
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Hoodia extract Haya labs
  • Наличност Изчерпан
  • Производител Haya labs
  • Модел: 046
Продадени: 4
Преглед на продукта: 7123
24.00лв.
25.00лв.
С ДДС

Възможни варианти