Този сайт използва бисквитки.

За по-подробна информация относно "бисквитките", които използваме, моля, проверете нашата Политика за поверителност

Приемане на текущите настройки
Меню
Кошница

African Mango 350mg Haya Labs

African Mango 350mg Haya Labs
African Mango 350mg Haya Labs
-19 %
African Mango 350mg Haya Labs
African Mango 350mg Haya Labs

Haya Labs African Mango е екстракт, който поддържа загуба на тегло, намалява нивата на лошия холестерол и регулира обмяната на веществата. 

African Mango семена съдържат 8,5% протеини, 15% въглехидрати и 67% мазнини. Те също съдържат големи количества калций и желязо , както и витамини - , рибофлавин, тиамин и ниацин, които стимулират здравословния метаболизъм.


Плодът е богат на мастни киселини като лауринова, миристинова, стеаринова, палмитинова  и олеинова киселини.

African Mango Seed Oil е богат източник на бета-каротин.Високите количества фибри в African Mango подкрепят намаляването на холестерол и триглицериди, което от своя страна помага за загуба на тегло. African Mango повишава нивата на полипептидната адипонектин, който влияе върху производството на захар. Въпреки това, тя оптимизира метаболизма на мазнините и увеличава нивата на инсулина, като стимулира тялото да използва мазнините като източник на енергия и като водят до сваляне на килограми.

Haya Labs African Mango действие и ефект: ускорява обмяната на веществата, Намалява нивата на холестерола, потиска апетита, Стимулира здравословно отслабван,е Поддържа сърдечно-съдовата система. Столетия African Mango - типичен дърво за тропическите гори в Гвинея - е била използвана за медицински цели, включително за облекчаване на болката, диария, херния, диабет и повишена температура. Доказано е, че екстракт от африкански манго поддържа намаляването на нивата на холестерол и повишаване на нивата на липопротеини с ниска плътност; Той също така стимулира здравословна загуба на тегло.

Африкански манго - African Mango
Прием и дозировкаHaya Labs African Mango прием и Начин на употреба: Приемайте 1 доза два пъти дневно. дози в опаковка : 60 изгаряне на мазнините - ефективно и здравословно
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
African Mango 350mg Haya Labs
  • Наличност В наличност
  • Производител Haya labs
  • Модел: 047
Продадени днес: 6
Преглед на продукта: 2552
25.00лв.
31.00лв.

Възможни варианти