Меню
Кошница

Mex Nutrition CLA + Green Tea

Mex Nutrition CLA + Green Tea
Mex Nutrition CLA + Green Tea
Ново -0 %
Mex Nutrition CLA + Green Tea
Mex Nutrition CLA + Green Tea

Хранителната добавка MEX CLA + Зеленият чай осигурява три от най-активните вещества за отслабване и подпомагане на процеса на намаляване на мастната тъкан, а именно - CLA, екстракт от зелен чай- EGCG. MEX CLA съдържа внимателно подбран кръг от съставки, които активират всички фази на изгарянето на мазнините и едновременно с това предотвратяват загубата на мускулна маса и твърдост. Няколко седмици употреба на добавката гарантира видими резултати загуба на тегло, ограничава риска от йо-йо ефект и  ясно намалява появата на целулит. 

Защо комбинацията от CLA и зелен чай подпомага процеса на отслабване така ефективно? 

Линолова киселина, известни като CLA, и полифенолните съединения - EGCG, открити в зеления чай се допълват взаимно много ефективно в процеса при диети за  отслабване. Екстрактът от зелен чай съдържа високо-ефективни биологично активни вещества, които ускоряват три важни процеси: разграждане на мазнините, ефективно изгаряне на мазнините в мускулните клетки и предотвратяване на натрупване на нови мазнини. Линоловата киселина в продукта отговаря и гарантира за резултатите - унищожаване и пълно премахване на мастните клетки, без да могат да се възстановят отново. Освен това, CLA активира силно процеса на създаване на нови мускули на мястото на изгубените мазнини. Следователно, тялото става значително по-твърдо. 

Как хранителна добавка CLA предотвратява развитието на целулит? 

В тази връзка CLA мастни киселини имат специална роля. Този изключително ценен хранителен продукт за отслабване и загубата на мазнини ,запазва мускулната тъкан при диети. Намалява мастната тъкан, стяга и заздравява кожата и й придава по-гладък и плътен вид. В същото време, CLA ефективно предпазва от натрупването на бучки мазнини, особено в региони по бедрата и задните части. Ефективността на този процес е допълнително подкрепен от L-карнитин. 

Кой по-специално трябва да използва CLA добавка? 

Хранителната добавка MEX CLA + Зеленият чай е специално подготвена формула, която работи в почти всички случаи на наднормено тегло. Добавката се препоръчва особено при диети за отслабване. По време на диети , тя не само динамично ускорява процеса на изгаряне на мазнини, но също така предотвратява загубата на мускулна маса. След отслабване тя ограничава риска от йо-йо ефект. Добавката има допълнително и много важно влияние върху действието на сърцето и сърдечно-съдовата система, и тя може да бъде също така успешно използвана в случаи на ниска физическа активност. 

Използвани източници и информация за Cla Линолова Киселина-действие,прием и странични ефекти

CLA-Линолова Киселина
Прием и дозировкаMex Nutrition CLA + Green Tea прием: Вземете 1 драже дневно с храната
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Mex Nutrition CLA + Green Tea
  • Наличност В наличност
  • Производител Mex Nutrition
  • Модел: 048
Продадени: 10
Преглед на продукта: 6716
25.90лв.
26.00лв.
С ДДС

Възможни варианти