Меню
Кошница

AllNutrition Green Coffee 90caps

AllNutrition Green Coffee 90caps
AllNutrition Green Coffee 90caps
Ново Топ цена -28 %
AllNutrition Green Coffee 90caps
AllNutrition Green Coffee 90caps

AllNutrition Green Coffee съдържа екстракт от Зелено кафе. Придобит от най-висококачествените непечени зърна от кафе. Зеленото кафе помага в борбата с наднорменото тегло, неутрализира свободните радикали и намалява нивата на кръвната захар. Съдържа хлорогенна киселина (CGA), стандартизирана за 50% от хлорогенните киселини, която е естествен полифенол със силни антиоксидантни свойства.


Хлорогенната киселина стимулира метаболизма


Различни проучвания показват, че хлорогенните киселини от кафето могат да повлияят положително на метаболизма на захарта и нивото на кръвната захар на различни нива. Екстрактът от зелено кафе също поддържа метаболизма на мазнините . 

Зеленото кафе ускорява метаболизма, като променя начина, по който глюкозата се резорбира от организма. Кафеините киселини действат като стимуланти и повишават физическото и енергийно ниво.


Проучването потвърждават: бърза загуба на тегло с екстракт от зелено кафе на зърна


Ежедневният прием на екстракт от зелено кафеено зърно е в състояние да намали значително телесното тегло след няколко седмици. Ефектът се дължи на съставката хлорогенова киселина, която е почти напълно разрушена по време на процеса на печене. Ето защо кафето от печено кафе на зърна вече не е ефективно.


"Ежедневният прием, ако екстрактът от зелено кафе изглежда - в комбинация със здравословна диета с ниско съдържание на мазнини и редовна физическа активност - е безопасен, ефективен и евтин метод за отслабване".


Зеленото кафе е богато на антиоксиданти


Освен това, зеленото кафе съдържа големи количества антиоксиданти, които могат да допринесат за неутрализирането на свободните радикали, които са отговорни за клетъчните увреждания или насърчават преждевременното стареене. Ето защо, зеленото кафе е не само популярен продукт за индивидуалното тегло, но и допринася за задържането на млади, свежи и жизнени за възможно най-дълго време.


Естествено съдържащият се кофеин има стимулиращ ефект, намалява умората и повишава вниманието и способността за концентрация


Предимства на капсулите зелено кафе от AllNutrition

 • стандартизиран до 50% хлорогенова киселина
 • активира захарния метаболизъм и изгарянето на мазнините
 • дава енергия
 • анти-стареене свойства поради високото съдържание на антиоксиданти
 • Спомага за бързо и безопасно отслабване
 • Потиска апетита за сладки храни
 • Помага за поддържане на адекватно ниво на глюкоза
 • Намалява апетита
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
Защита от СПАМ
AllNutrition Green Coffee 90caps
 • Наличност В наличност
 • Производител AllNutrition
 • Модел: 106
Продадени: 2
Преглед на продукта: 4085
26.00лв.
36.00лв.
С ДДС

Възможни варианти

Етикети: Зелено кафе