Меню
Кошница

Форслийн

Форслийн
Форслийн
Форслийн
Ново Топ Оферта -9 %
Форслийн
Форслийн
Форслийн

Форсколин (Coleus Forskohlii) е естествено срещащо се химическо съединение, което има редица ползи за организма.През последните години то набра широка популярност, заради потенциала си, като катализатор за отслабване и загуба на тегло и в същото време съхраняващ мускулната маса.Кой не иска да отслабва а в същото време да запази и дори да увеличи мускулната маса. Форсколин активира химични процеси в организма, който спомагат за отслабване, като едновременно с това ви дава енергия. ФорсЛийн подсилва щитовидната жлеза, това означава по-добър метаболизъм и повече изгорени калории през деня.

Форсколина активира,контролира и регулира ензим аденилат циклаза.Той е от основно значение за липидния метаболизъм и функциите на гликогена. Особено важен ензим, който стимулира производството на сАМР-цикличен аденозин монофосфат.Цикличен AMP-е тясно свързан с аденозин трифосфат (АТР), което е от значение за намаляване на кръвното налягане,предотвратява агрегацията на тромбоцитите,за здравето на белите дробове ....Но най-голямата и най-желаната полза от прием на Форсколин изглежда произтича от активиране на клетъчния аденилатциклаза, което има способността да стимулира хормоните, които активират механизмите за изгаряне на мазнините в тялото.

Колко форсколин съдържа Хранителната добавка ForsLean? - съдържа 10% Форсколин - стандартизиран и патентован екстракт от растението Колеус Форсколии. Три капсули ForsLean съдържат 750 мг екстракт от Колеус Форсколии (75 мг Форсколин)

Форсколин - Forskolin
Прием и дозировкаФорсЛийн прием: Вземете по Три капсули дневно които съдържат 750 мг екстракт от Колеус Форсколии (75 мг Форсколин)
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Форслийн
Продадени: 27
Преглед на продукта: 10280
20.00лв.
22.00лв.
С ДДС

Възможни варианти