Меню
Кошница

Yohimbine hcl Primaforce

Yohimbine hcl Primaforce
Yohimbine hcl Primaforce
-17 %
Yohimbine hcl Primaforce
Yohimbine hcl Primaforce

Йохимбин HCl е една от най-популярните добавки за отслабване за мъже и жени в продължение на години. Популярността на Yohimbine hcl се дължи на способността му да помогне за насърчаване на мобилизирането на мастни киселини от упоритите мастните депа и да се използват за енергия. Освен това, йохимбин има множество ефекти върху мъжкото и женското либидо. Йохимбин и в частност хранителна добавка Yohimbine hcl Primaforce,се използва при мъжка импотентност и действа доста ефективно, увеличаване сексуалното желание и при мъжете и при жени.

Йохимбин е една от най-ефективните добавки, която може да използвате и в период на изчистване на мазнините и релеф и при покачване на мускулна маса и сила.Yohimbine е доказано ефективен и при мъже и при жени, просто трябва да спазвате препоръчителната дозировка, за да избегнете евентуални странични ефекти.Продукта се възприема добре от организма и има изразено термогенно действие. Термогенните фет бърнъри са верен помощник в период на изчистване на мазнини и релеф и повечето то тях съдържат като основна съставка йохимбин .С повишаването на метаболизма, тялото започва да използва нежеланите телесните мазнини за енергия.Така горите повече калории, като в същото време сте достатъчно енергични и силни. 

Използвани източници и информация за Йохимбин хидрохлорид-действие,прием и странични ефекти

Йохимбин - Yohimbine
Прием и дозировкаYohimbine hcl Primaforce прием: Вземете от 1-3 таблетки дневно 30 минути преди хранене или тренировка.Дозирайте внимателно и увеличавайте дозата постепенно,за да избегнете странични ефекти от прием на йохимбин.В зависимост от килограмите и Вашия пол, дозировката на Йохимбин хидрохлорид, може да достигне до максимум 5 капсули дневно.
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
Yohimbine hcl Primaforce
  • Наличност В наличност
  • Производител Primaforce
  • Модел: 028
Продадени днес: 3
Преглед на продукта: 4119
29.00лв.
35.00лв.

Възможни варианти