Меню
Кошница

Lipo-6 Black Hers

Lipo-6 Black Hers
Lipo-6 Black Hers
Топ Оферта -29 %
Lipo-6 Black Hers
Lipo-6 Black Hers

Ето това е тежката артилерия при термогенните фетбърнъри за жени. Nutrex Lipo-6 Black Hers е най-мощния женски фетбърнър за отслабване, предназначен за активните жени, които търсят ефективно средство за бърза загуба на тегло.

Nutrex Lipo-6 Black Hers съдържа бленд от клинично тестван термогенен активатор йохимбин - Advantra Z®, както и зингерон, които са доказано ефективни за увеличаване на скоростта на метаболизма. Уникалната патентована формула на Nutrex Lipo-6 Black Hers е разработена да подпомогне процеса на отслабване, по различни физиологични пътища.За да промените състава на тялото си е от съществено значение, да ускорите метаболитната активност на тялото ви. 

Често когато сте на диета губите мотивация за тренировка и концентрация в ежедневието. Nutrex Lipo-6 Black Hers увеличава умствената дейност и дава енергия, която не сте чувствали до този момент.Това е от основно значение при диета за отслабване.

Термогенни фетбърнъри
Прием и дозировкаLipo-6 Black Hers прием: Липо 6 е изключително силен и ефективен, така че не препоръчваме да надвишавате дозата от 3 капсули дневно.Най-ефективния вариант за отслабване е 30 минути преди основно хранене и 30 минути преди тренировка!
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
Lipo-6 Black Hers
Спечелил Награда
Най-Силен Термоген за 2018 г
Този продукт отговаря на условията за безплатна доставка
Имате Безплатна доставка за продукти над 50 лв
  • Наличност В наличност
  • Производител Nutrex
  • Модел: 015
Продадени днес: 18
Преглед на продукта: 4818
67.00лв.
95.00лв.

Възможни варианти