Меню
Кошница

Lipo-6 Black

Lipo-6 Black
Lipo-6 Black
-29 %
Lipo-6 Black
Lipo-6 Black

Lipo-6 Black е мощен термогенен фетбърнър, който е предназначен за активни мъже, които търсят нещо наистина силно за бърза загуба на тегло.Това не е обикновена добавка за отслабване, ако пиете фетбърнър за пръв път, това не е добър вариант за Вас.Определено ефективен и бързо действащ, но изисква сериозен опит в залата и употребата на силни и концентрирани добавки за отслабване.

Lipo-6 Black съдържа клинично валидиран Advantra Z®, за който е доказано, че увеличава скоростта на метаболизма. Advantra Z е приветстван като "съставката от следващо поколение" която се използва при диети за отслабване, фитнес, и дава невероятна енергия. Но най-важното без странични ефекти! В днешно време много от добавките за отслабване са изправени пред предизвикателства от регулаторни въпроси, за съмнителна безопасност и ефикасност. Advantra Z е подкрепена от повече от 30 научни изследвания, доказващи безопасност и ефективност на добавките.

Advantra Z е получен от незрели горчиви портокали и съдържа качествен и стандартизиран р-синефрин с еднакви нива във всяка партида.За да промените състава на тялото си е от съществено значение, да ускорите метаболитната активност на тялото ви. Този фетбърнър съдържа патентовани съставки, които осигуряват това действие и ефект от прием на  LIPO-6 BLACK. 

Термогенни фетбърнъри
Прием и дозировкаLipo-6 Black прием: Вземете 3 капсули дневно , разпределени на няколко приема през деня, най добър ефект се постига при прием 30 минути преди закуска и 30 минути преди тренировка.
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
Lipo-6 Black
Спечелил Награда
Най-Силен Термоген за 2018 г
Този продукт отговаря на условията за безплатна доставка
Имате Безплатна доставка за продукти над 50 лв
  • Наличност В наличност
  • Производител Nutrex
  • Модел: 016
Продадени днес: 3
Преглед на продукта: 3308
67.00лв.
95.00лв.

Възможни варианти