Меню
Кошница

SAN Yohimbine HCL 3 mg 90 caps

SAN Yohimbine HCL 3 mg 90 caps
SAN Yohimbine HCL 3 mg 90 caps
Ново -25 %
SAN Yohimbine HCL 3 mg 90 caps
SAN Yohimbine HCL 3 mg 90 caps
 • Перфектен при диети за Отслабване
 • Подобрено либидо
 • Контрол на апетита


SAN Yohimbine HCL 3 mg 90 caps е мощен вазодилататор, което означава, че увеличава притока на кръв към крайниците, поради което се смята, че е отговорен за Подобрено либидо. Доказано е също, че увеличава мобилизацията на мастни киселини, което от своя страна може да помогне на хората да загубят повече телесни мазнини. Като блокира Алфа 2 рецепторите, свободните мастни киселини се освобождават в кръвния поток, така че мазнините могат ефективно да се изгорят като енергия. В комбинация с потенциалните ефекти на потискане на апетита, това прави продукта страхотна горелка на мазнини. Йохимбе се използва от векове за увеличаване на сексуалната сила, поради увеличения приток на кръв. Смята се, че има силен афродизиак ефект с възможност за засилване на мъжката издръжливост.


Растението Йохимбе, чийто екстракт се нарича йохимбин, се използва от спортисти при отслабване и при подготовка за състезания. Също така често се използва за увеличаване на либидото, защото, наред с други неща, йохимбинът също е силен афродизиак. SAN компания, произвеждаща добавка Yohimbine американски производител, който произвежда тази добавка в пакет от 90 капсули от 3 милиграма.


Известен американски производител на спортни храни и хранителни добавки за здраве, SAN е готов да предложи на вашето внимание нова добавка за повишаване на нивото на основния мъжки хормон - тестостерон, наречен SAN Йохимбин. Веществото йохимбин, също наричано Quebrahin, е растителен алкалоид, който има стимулиращ ефект върху тялото, действа също като мощен афродизиак и се получава от растението Йохимбе. Най-често добавката се използва от културисти за качествена загуба на тегло, изсушаване на мускулите, увеличаване на либидото. Освен това, йохимбин е станал толкова популярен и търсен в съвременния пазар на спортно хранене, че днес никой уважаващ себе си културист не може да направи подготовката си без йохимбин в неговия състав.

Основните благоприятни ефекти върху тялото йохимбин включват:

 • Значително увеличение на кръвния поток;
 • Явно подобрение в настроението и благосъстоянието;
 • Явен ефект на изгаряне на мазнините;
 • Мощен естествен афродизиак;
 • Повишава либидото и сексуалната активност.
Йохимбин - Yohimbine
Прием и дозировкаSAN Yohimbine HCL прием: Вземете от 1-2 таблетки дневно 30 минути преди хранене или тренировка. Дозирайте внимателно и увеличавайте дозата постепенно,за да избегнете странични ефекти от прием на йохимбин. В зависимост от килограмите и Вашия пол, дозировката може да достигне до максимум 3 капсули дневно.
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
SAN Yohimbine HCL 3 mg 90 caps
 • Наличност В наличност
 • Производител SAN
 • Модел: 110
Продадени днес: 0
Преглед на продукта: 521
30.00лв.
40.00лв.

Възможни варианти