Меню
Кошница

Herbal burn Pure Nutrition

Herbal burn Pure Nutrition
Herbal burn Pure Nutrition
Топ Оферта -3 %
Herbal burn Pure Nutrition
Herbal burn Pure Nutrition

Хербъл Бърн се предлага като фет бърнър със 100% натурални и билкови съставки. Целта на прием на фет бърнъри е изгаряне на мазнини. За разлика от болшинството термогенни фетбърнъри на пазара,Herbal Burn е безопасен fat burnur, и не съдържа никакви стимуланти.Това спечели много привърженици на продукт и той се ползва с много добри отзиви и мнения за действието и ефекта от прием. Фет бърнър хербал бърн съдържа меки и безвредни липотропни съставки за отслабване, което го прави подходящ и предпочитан за употреба и от не спортуващи-фет бърнър без спорт.

Ако искате да отслабнете и изгорите мазнините по безопасен и здравословен начин, Herbal Burn е насреща с девет натурални съставки които по безспорен и безотказен начин контролират апетита, и намаляват нуждата да се храните прекомерно със сладко и захар.<strong>Herbal Burn състав включва билки</strong>, които ви дават енергия и ускуряват обмяната, така тялото гори повече калории и мазнини.Този <strong>натулален фет бърнър</strong> помага при диети за отслабване атакува загуба на мазнини по различен начин.


Липотропни фетбърнъри - Lipotropic Fat Burner
Прием и дозировкаHerbal Burn прием: Вземете 2 капсули дневно, сутрин 30 минути преди закуска или 30 минути преди тренировка
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Herbal burn Pure Nutrition
  • Наличност В наличност
  • Производител Pure Nutrition
  • Модел: 009
Продадени днес: 16
Преглед на продукта: 6807
28.00лв.
29.00лв.

Възможни варианти